Jump to content

Moto Zajednica

Voznja poslednjeg dana Oktobra 2009

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: V-Star 1100 Silverado

Preturam po forumu nadajuci se nekoj lepoj voznjici preko vikenda, al' ono nista...

Elem, pozivam ekipu na opushtenu voznju po sledecem:

datum: 31.10.2009. godine

mesto okupljanja: ispred motela "1.000 ruza" (tradicionalno)

vreme okupljanja: do 09.45

vreme polaska: u 10.00

pravac: Avala - Ralja - Sopot - kantri klub Babe - Sopot - Ralja - kafana Jaram (Jajinci)

razdaljina: ukupno oko 100 km

vreme razlaza:pa recimo da cemo oko 14.30 biti ponovo kod motela "1.000 ruza", pa kud koji...

Da bi odrzali tempo proslonedeljne voznje do Avalskog tornja, predlazem da nastavimo "mountain tour" preko Avale i da ovog puta posetimo Country club "Babe" http://www.country-club-hotel-babe.com/about_us.htm.

Tamo sa porodicom idem vec, evo, tri godine tako da mi mesto, a i put do tamo, nije nepoznat.

Doduse, u kafeu su cene malo jache, i zbog toga se mozemo zadrzati na kafi i/ili sokicu i da malo obidjemo ovo odmaraliste, a u povratku svakako da svratimo na rucak do Jarma i gazda Ace, ako Zile i Zarko ugovore neko mesishte ispod sacha  ;D

Inace, put do Baba je interesantan, vijugav, a opet nije zahtevan; ima da se vozi i uzbrdo i nizbrdo, i nije opterecen guzvom.

Idemo preko padina Avale (ne preko vrha), prolazimo Zuce i Ralju i ulazimo u Sopot (jer je put od Ralje do Baba jako los).

Iz Sopota se provozamo do Baba, privezemo konje i uletimo u kompleks tj. hotel.

Malo setnje, malo kafenisanja, malo terasa, malo WC, malo izvidjanja gde da vodimo dame/zene/muzeve/shvalerke/shvalere u provod.

Mislim da ce 1-1,5 sat biti sasvim dovoljno da obidjemo sve sto je interesantno - ipak je to "oaza mira i tishine", kako je reklamiraju.

U povratku lagana voznja istim pravcem, konstatovanje da je sve OK kod motela "Thousand Roses" i onda ko 'oce na zasluzen mezetluk, pravac kafana Jaram (to su one lepe slike sa voznje do Avalskog tornja, pa vi vidite ;D)

Vreme nece biti bas nesto katastrofalno, ne ocekuje se kisa, ali ce biti hladnije - znaci ushushkajte se k'o hoce i idemo da vozamo.

Lalajkovi linkovi i dalje rade posao, pa mozete proveriti prognozu na:

http://vreme.eunet.yu/bgforec.htm

http://www.hidmet.sr.gov.yu/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274

Znaci, krenite sa prijavljivanjem SAD!

P.S. Ovo je u subotu zbog Kuglasha koji je u nedelju...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Dukags, 291 postova

Ocigledno više se gledaju BJB vikend vožnje pa tek onda ovde... ;D

Kako trenutno kod mene pada kiša kada vidimo kakvo će vreme biti sutra tj. u subotu ujutru tako ćemo i znati da li će se krećati lađa fancuska...

Ovi prognoziraju i "SUBJEKTIVAN OSEĆAJ" vremena i hladnoće!

http://serbian.wunderground.com/cgi-bin/findweather/hdfForecast?query=%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4&searchType=WEATHER

Što kad je hladno nije na odmet znati i dugačke gaće imati ;D

(samo da li uvek i poglode)

Inače ja uvek ZA, ako ne bude kišovito a subjektivan osećaj hladnoće mi nenormalan iz starta! ;)

• Svrati ponekad, 154 postova
  • Motocikl: V-Star 1100 Silverado

Nas 7 samuraja je odradilo voznju - malo prohladno, ali lepo.

Klasika: voznjica po avalskim krivinama, kafenisanje tj. cajanka u Babama (bile neke silne zenske na seminaru o medijima i medjunarodnom pravu - i nase i neke iz Strazbura).

Malo su nas svi gledali k'o poludele kada smo uleteli glasno raspravljajuci (citaj urlajuci) koji motor bolje obara u krivinama, ko radi dobro plastike, kako kinezi imaju plasticne gume... A kada smo najzad smestili kacige u onaj fenseraj, krenulo je raspakivanje, skidanje pojaseva, protektora i svega onoga sto normalnim ljudima izgleda suludo:)

Posle caja i razgovora k'o da se godinama poznajemo (mada Darko sve zivo zna u ovoj nasoj Srbijici), okrenuli smo atove nazad ka Bgd-u, tj. kafani "Jaram" - istim putem.

Opet krivinarenje, prozebli prsti na rukama (pogotovo desnoj koja je aktivna na gasu), i dolazak do gazda Ace (koji je prepoznao Darka sa nekih drugih projekata).

Ovaj put smo se dooobro ogrejali, najeli vec od onog silnog predjela, a teleca corbica je dosla k'o dezert. Dalje nismo mogli.

Posle toga zajednicki izlazak na main road, pozdravljanje sa "do vidjenja do sledeceg vikenda" i razlaz kucama (valjda, ne ulazim u privatne stvari  ;D).

Eto, to je tekst, a slike ce doci kasnije.

• Dukags, 291 postova

.. voznjica po avalskim krivinama, kafenisanje tj. cajanka u Babama (bile neke silne zenske na seminaru o medijima i medjunarodnom pravu - i nase i neke iz Strazbura).

Pih znao sam da ce da bude dobro (cim videh ono sunce oko 11h) a bas sam mislio da cete napisati kako je bilo bez veze pa da mi bude lakse sto nisam bio :P :'(  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja