Kengurrrr 0 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Motor je generalno sredjen, uradjen servis pre 500/600km, gume su dobre, presla nesto malo manje od 42000. Motor je redovno odrzavan, predhodni vlasnici su moji drugari... Jedino nije registrovana, i trebaju zadnje plocice da se promene... Ima jos par sitnica da se urade , to cu vec objasniti telefonom... Cena za kes 3000 poslednja. 065/3907066 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan jos koja slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan golf 4 1.9tdi 2000.god registrovan godinu,zeder nov akomulator,veliki servis,odlican 90ks. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Decembar 10, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Gedzo koliko trazis za Golf-a za kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Decembar 10, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me... Koliko cenis golfa, koliko je presao itd? Ili da mi das broj pa da se cujemo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 0637675505 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za za yamahu nesto narandzasto kao sto je KTM SM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Decembar 18, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je iybrisao poruke a nije me obavestio... Uz motor bih u zameni dao i Nisana Almeru 99god 1.4 16V.... P.S. Admina koji mi je obrisao por zamolio bih da mi posalje na pp obrazlozenje zasto je obrisano... Hvala Auto je licno moj, (citao sam pravila) jeste da je auto ali je opet kazem moj. Nisam da oglas za auto nego sam naveo da bih dao i njega iz motor za nesto skuplje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 2, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan E pa ovako, oglas je opet aktuelan, ali sada definitivno. Iskrsle su mi neke ne planirane stvari i yamaha je na prodaju. Cena za kes je 3000 fixno. Ima ulaganja oko 150 evra plus reg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje ovako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne. hvala na ponudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za auto vise nije u opciji. Znaci samo kes. Jbg, stislo sa svih strana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja stvarno nikad nisam uzivotu cuo yamahu da ravnomerno i necujno radi agregat kao na ovoj tako da sve preporuke za ovaj motor!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Deksone za preporuku... Zvao sam te pre neko vece, bio sam kod tebe u kraju... cujemo se ovih dana da se vidimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 9, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Samo dodji kad hoces!!!!1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Deki. ponudi nekom moju yamahu ako nekog zanima... Ima jos par sitnica da se srede, mozemo da se dog... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 9, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan skroz sam zabunjen nesto u poslednje vreme , da li sam ja tebi poslao PP u vezi sa jamahom ? ako da, molim te mi odgovori... pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za BMW jesi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za za yamahu nesto narandzasto kao sto je KTM SM ;D sto odustade od narandzastog? ja taman pomislio da cemo voziti iste motore kad sledeci put neki autobus bude opet pokusao da nas zgazi :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za za yamahu nesto narandzasto kao sto je KTM SM ;D sto odustade od narandzastog? ja taman pomislio da cemo voziti iste motore kad sledeci put neki autobus bude opet pokusao da nas zgazi :o Ko kaze da sam odustao do narandzastog? ;D ;D ;D Samo mi treba nesto malo robusnije narandzasto da mogu da se nosim sa busom.. ;D Jbg, doslo poslednje vreme, morace da priceka do sl leta makina... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 12, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za neki skuteric 50, ili jos bolje neki full cros...??? Do nekih 1000evra vrednosti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo kolege, pocinje lepo vreme, sunce sija, duzi se dan, samo jos vam yamaha nedostaje za uzivanciju... ;D ;D ;D Evo korigujem i cenu(vodim na klopu u Stari Majdan, odlicna srpska kuhinja) ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Maska otisla na farbanje, cena ostaje ista... Nove slike za par dana... [move]3000evra...[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...