woolfika 2 Napisano Januar 16, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan danas sam vozio sa drugarom ( nas dvojica na jednom motoru) po najvecoj guzvi u centru grada. Stani kreni... Primetio sam da mi se ventilator ukljucuje na 107 ili 108 stepeni, mada u jednom trenutku mi je sat pokazao cak 111 stepeni, to je bilo na semaforu. Pa me interesuje da li je to normalno? Sta ce biti onda na +35 stepeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam vozio sa drugarom ( nas dvojica na jednom motoru) po najvecoj guzvi u centru grada. Stani kreni... Primetio sam da mi se ventilator ukljucuje na 107 ili 108 stepeni, mada u jednom trenutku mi je sat pokazao cak 111 stepeni, to je bilo na semaforu. Pa me interesuje da li je to normalno? Sta ce biti onda na +35 stepeni? Ne bih mogao da ti kažem da li je normalno, ali na R1 to godište se toleriše do 116 stepeni, inaèe ventilator pali na 105, a ako je i malo muèiš sa kreni stani vožnjom, digne temperaturu do 107-108. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 17, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Na +35 stepeni ti lepo idi da se vozis a ne da se vuces po semaforima pa neces imati problema sa temperaturom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce biti onda na +35 stepeni? Isto to æe biti na 35'C, ukljuèivaæe na 107-108 i opušteno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Isto to æe biti na 35'C, ukljuèivaæe na 107-108 i opušteno... Predpostavljam da je èovek mislio da li æe mu dodatnih 20-ak stepeni spoljašnje temperature podiæi temperaturu za još koji stepen, što je moguæe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Januar 17, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Na +35 ce ti raditi na istoj temperaturi, samo ce se ventilator cesce paliti. To sto pises je normalno. 120 stepeni nije normalno, ali nemoj slucajno da sipas cistu vodu u sistem za hladjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Januar 17, 2007 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A znate li da li motori imaju istu snagu motora pri uvecanoj radnoj temperaturi? Znam da motogp motori imaju manju snagu kad se zagreju preko neke granice... Recimo, Rossijeva yamaha ima 15tak% manje snage pri temp vecoj od 120C ili tako nesto, ne drzite me za rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 17, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Zar opet Yamaha i problemi u istoj reèenici :cry: . Nemoj da Yoman vidi ovo... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A znate li da li motori imaju istu snagu motora pri uvecanoj radnoj temperaturi? Topliji vazduh ima manje kiseonika, tako da i motori bolje rade kad je vazduh svežiji. U to sam se više puta uverio. Moj skuter je jako loše vukao uzbrdo (35-40 km/h) preko dana, a uveèe, kada malo osveži izlazio je i do 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 23, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To sam ja imao problem prosle godine sa mojim kawasakijem zx6-2001god. Stalno je dizao temperaturu. I kada dodje do 110c, on ispusti sav antifriz kroz ono crevo na kraju repa. I drugima se dizala temperatura, ali nije nista ispustalo. Znam da je normalno da se dize temperatura u gradu i na velikim vrucinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Zar opet Yamaha i problemi u istoj reèenici :cry: . Nemoj da Yoman vidi ovo... :? To mora da je neka greska u kucanju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 23, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan To mora da je neka greska u tucanju.... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 24, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A znate li da li motori imaju istu snagu motora pri uvecanoj radnoj temperaturi? Zavisi sta je "uvecana radna temperatura" tj gde je sve povecana temperatura Sto se vise toplote odvede preko sistema za hladnjenje manja je snaga motora. Dakle sto se toga tice povecana radna temperatura odgovara povecanju snage zato mnogi sistemi imaju radne temperature(pricam o temperaturi rashladnog sredstva) preko 100 stepeni sto se omogucava koriscenjem tecnosti sa visom temperaturom kljucanja i povecanjem pritiska u sistemu za hladjenje. Sa druge strane tad se greje vise ceo motor pa i usis motora tj vazduh koji motor usisava. Sa porastom temperature opada gustina vazduha tj snaga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...