cipot 4 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan vava pa gde si ti , da te posetimo motoristi iz slovenije pošalji tvojo adreso---isto ti možeš doči kod nas ---spavanje i hranu te častimo ...pokrajina srbije je super, kao iz filma--- mi moramo , da se više družimo---kod mene ste uvijek dobrodošli motoristi iz SRBIJE!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan @ Neske, ja se juce doselio u Bg. Vidimo se sigurno ovih dana... @cipot Drago mi je da si se javio. Hvala puno na pozvu. Ockujte me na leto kod vas, dolazim 100%, a i vi ste takodje pod istim uslovima (hrane i spavanja) dobrodosli kod mene. evo mog maila pa pisite: nulaveve@yahoo.com pozzzzz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan poseta vevetu nam je bas prijala.....e sad veve je u grckoj....mogli bi da ga posetimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Februar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad krećemo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Čim stane kiša Mada mislim da bi nam trebali i novi pasoši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Februar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Zlaja finansira, mi pravimo dobru atmosferu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Zlaja finansira, mi pravimo dobru atmosferu ;D ja placam vize ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6046 Napisano Februar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično!...znači 33 E je bila viza, puta 10 komata, 3 pamtim, dva zabijam u glavu...suma sumarum 330 evrića Taman za sve nas benzol do Atine, a tamo će valjda Veve da preuzme finansiranje i opskrbu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem Zlaja finansira, mi pravimo dobru atmosferu ;D ja placam vize ;D ;D ;D može, može abby i ja još uvek imamo važeće plave pasoše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...