Jump to content

Moto Zajednica

Nadvoznjak kod Ade, laksi udes...

Recommended Posts

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Pre pola sata, kada sam se vracao iz grada kuci, na nadvoznjaku kod sajma, iz pravca grada prema Adi, desio se laksi udes skutera Jonway Astro i Zastave 101. Na skuteru su bila dvojica momaka, samo vozac sa kacigom, i  obojica su prosla sa laksim povredama, bar za sada. Bili su svesni sve vreme i nakon udesa ih je odvezla hitna pomoc, koju je predhodno pozvao vozac zastave. Ja sam naisao odmah posle udesa i pritekao u pomoc. Nisam dao da se momci pomeraju i rekao sam im da leze dok ne stigne hitna, bez obzira sto su oni hteli da ustanu. Vozac skutera se zalio na bol u grudima i desnoj butini, jer je tim delom udario u upravljac skutera, dok je suvozac malo oderao nogu i ima rasekotinu na bradi.

Udes se desio tako sto je, po recima vozaca Zastave, neki drugi auto ispred njega naglo zakocio, te je i on stisnuo kocnicu (trag kocenja oko 10m) i posle toga je osetio udarac u zadnji desni kraj. Dok smo cekali hitnu, nesto poput toga mi je i vozac skutera ispricao, tako da je ovo verovatno tacno. Nisam slikao jer mi nije bilo do toga...

Zeleo bih da pohvalim vozaca Zastave jer je, u celoj situaciji, bio vise nego korektan.

P.S. Od trenutka pada, pa sve dok se zastoj nije rascistio, proslo je dosta razlicitih dvotockasa, skutera, motora, ma cega sve ne, ali niko od kolega nije stao ni pitao treba li pomoc ili nesto drugo... U  stvari, jeste jedan kolega sa zuto-plavim customom, onako u prolazu dobacio, da li je sve ok, i prosao... Svi ostali nazovi bajkeri, na zalost, ne mogu da dobiju prelaznu ocenu. Svi su dobili jednu VELIKU JEDINICU 1 :-X :-X :-X

P.S. Momcima zelim sto brzi i bezbolniji oporavak i povratak na 2 tocka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Mangulica, 627 postova

dobro je proslo...

da se sto pre oporave

evo danas ja gledam idu dvojica oko 17-18g na skuteru i videvsi policiju staju i vozac vadi kacigu ispod sedista i stavlja! uzas... oce li tako da izvadi i delic sekunde pre udesa?! (nedo bog)

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Javio mi se suvozac... Njemu su bolnici usili ranu na bradi i previli nogu, dok je vozac skutera ostao da lezi zbog nagnjecenja rebara. Nadam se da ce sto pre izaci.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Zeleo bih da pohvalim vozaca Zastave jer je, u celoj situaciji, bio vise nego korektan.

P.S. Od trenutka pada, pa sve dok se zastoj nije rascistio, proslo je dosta razlicitih dvotockasa, skutera, motora, ma cega sve ne, ali niko od kolega nije stao ni pitao treba li pomoc ili nesto drugo... U  stvari, jeste jedan kolega sa zuto-plavim customom, onako u prolazu dobacio, da li je sve ok, i prosao... Svi ostali nazovi bajkeri, na zalost, ne mogu da dobiju prelaznu ocenu. Svi su dobili jednu VELIKU JEDINICU 1 :-X :-X :-X

Tako ti je to sa " Bajkerima " , valjda to tako treba - ako si bajker !  Zbog takvih stvari ja sebe smatram " Motorciklistom " !

• Svrati ponekad, 112 postova
  • Motocikl: KTM450EXC

Tako ti je to sa " Bajkerima " , valjda to tako treba - ako si bajker !  Zbog takvih stvari ja sebe smatram " Motorciklistom " !

Brate isto tako sam ja doziveo kada sam pao u subotu. Samo je jedan lik sa duzom kosom (bajker) stao i prisao mi a dok sam lezao i cekao hitnu proslo je oko 5 njih i samo su pogledali (malo naparili oci) i nastavili. Cak nisu ni zastali. Neka, na njihovu dusu samo nek im je bog u pomoci da se njima tako nesto NE desi!!!!!

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Posle ce neko da kaze kako su nasi bajkeri kao i ostali, kako je sve do coveka. Naravno da ne treba generalizovati....Nazalost mi imamo tu nacionalnu crtu da smo veci domacini u tudjini nego kod nas. Ima vremena, uozbiljicemo se  ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja