novakovic 0 Napisano Jul 9, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Nikola, iz mirijeva sam, vozim vec dugo vremena, mozda par godina, poceo sam sa sa biciklom pa sam isao dalje preko skutera, super moto XT 125ccm a sada vozim F800GS a planiram jos jedan motor da pazarim za grad nadam se da cu ovde naci drustvo za duze voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan_ns 2 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jul 9, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jul 9, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jul 10, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, Nikola iz Mirijeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Jul 11, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao , :) :) i bolje nas nasao i kada vec oces da kupis motor za grad evo ja imam fz 6 n za tebe povoljno ;) super je cak ide i na off ps provereno ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hayabusa zakon 27 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: BEOGRAD-ZVEZDARA Motocikl: SUZUKI HAYABUSA 2017; KAWASAKI VN800 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao prezimenjace a i komsijo sa Mirijeva..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jul 13, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...