sssss 0 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,34711.0.html Temu sam otvorila na motori.hr, pa da sad ne pišem sve nanovo, sve je na gornjem linku.... Vrijedi pogledati!!!! :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lep trud a ruzan nadimak autora...plasticni koferi su verovatno prakticni ali se ne uklapaju u opsti izgled motora, zato onaj VN vadi stvar u celini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za majstora. Meni je favorit onaj drugi VFR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ali VFR, ne.. neeeee... Pa zašto bi neko.... ne mogu da verujem... Od Monike Beluèi... Marlen Ditrih... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ali VFR' date=' ne.. neeeee... Pa zašto bi neko.... ne mogu da verujem... Od Monike Beluèi... Marlen Ditrih... najzli[/quote'] :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 29, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, od cucavca do fotelje, ispravio covek urodjenu gresku na VFR-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Novembar 30, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan nadopunjena je gore navedena stranica slikama prerada istog autora.... :!: pogledajte obavezno..... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 30, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlino uradjen posao! Ima tu puno ideja i za mene :thumbsup: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Decembar 1, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav' date=' od cucavca do fotelje, ispravio covek urodjenu gresku na VFR-u [/quote'] Moraæu da udarim repliku. Kao prvo VFR nije èuèavac nego gospodska WC šolja na kojoj èovek može da sedi danima a da mu ne utrnu noge. Kao drugo, u pravu si za fotelju, šta da kažem... Ali pomisao da neko stoji sa upaljenom brusilicom, naoèarima za varenje i osmehom na licu ispred VFR-a.... naježio sam se. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Decembar 3, 2006 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan svaka mu cast :kul: ja volim kad se brusi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
star67 0 Napisano Decembar 16, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Senta Prijavi odgovor kao problematičan ovako malo lepse zvuci,ja sam taj motor video tamo na winter skupu mogu reci da se vidi da je radeno na njemu,e sad jedino me interesuje udobnost il to nije vazno(put do kuce? ?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Januar 11, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan istina da je ruzan nadimak ali ja ga poznajem licno i tvrdim da je vrlo zabavan priatan i druzeljubljiv momak,upoznali smo se u bjelovaru kod sase "chopper cafe"vidjeo sam neke njegove proizvode i mogu reci da su mnogo ljepsi u stvarnosti nego na sikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 12, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momcima ovo je extra skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 12, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kao drugo' date=' u pravu si za fotelju, šta da kažem... Ali pomisao da neko stoji sa upaljenom brusilicom, naoèarima za varenje i osmehom na licu ispred VFR-a.... naježio sam se. najzli[/quote'] e ovo ja zovem odgovorom sa stilom koji ne zelim ni probati pokvariti bilo kakvom replikom...... ...ustvari, mislim da je dovoljno sto i pored ovakvog odgovora mora opet na VFR da sedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...