test 1 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio bih na mom tt mjerac temperature ulja pa me interesuje da li moze tacno pokazivati posto se nemoze staviti nidje drugo osim na rezervoaru za ulje.ako imate neko bolje resenje predlozite. takodje ako neko moze da mi kaze dje ima ovaj mjerac da se uzme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jun 18, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan imas da kupis gotov u louisu samo ga nasrafis umesto meraca za ulje,mada neznam sta ce ti taj motor nemozes pregrejati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan nije zbog pregrijavanja cisto zelim da imam to,jel ti problem da mi das link od toga u luisu posto se nesto bas ne snalazim a slabo znam njemacki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_403333af9be353439f08264742a9399fff/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=TT600R&list_total=25&anzeige=0&artnr_gr=10034127 za lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Jun 18, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Jun 19, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan imas da kupis gotov u louisu samo ga nasrafis umesto meraca za ulje,mada neznam sta ce ti taj motor nemozes pregrejati Ne komplikuj UZALUD savrsenu masinu. Bolje daj te pare na kvalitetnije ulje i cesce zamene ulja. Moja TT nikad pregrejala a radila je u mestu i po 15 -20 min. na 40 stepeni i u gradu i u sumi. Malo je veca zajebancija, ali ja ulje i filter menjam na max. 3000 km. a mucio sam je i pod malim gasom i malom brzinom po terenima i ne pregreva. Zaboravi na temperaturu kod takvog tipa motora - ako je sve ispravno - NIKAD NECE PREGREJATI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...