milandjukic 2 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomaajte, ima blokadu na 120... kako da se skine pozz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Jun 16, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel' može brže od 120? Ne, šalim se druže, ja mučim sličnu muku, samo na drugoj cifri, pa nisam mogao da izdržim... ;D Dakle, ne bih da tvrdim, ali obično se to radi tako što se stave prigušnice na usisu (pločoce sa manjom rupom tako da manje vazduha prođe u karbove), manje dizne u karbu, i eventualno blokada na auspuhu (opet smanjenje prečnika , najčešće negde na izduvnoj grani)... Ali da sačekamo mi ipak neki sigurniji izvor... P.s. - moja cifra je 160-180 - zavisi da li idem uzbrdo, nizbrdo, da li mi vetar duva u leđa ili u lice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milandjukic 2 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan heheh... hvala puno. Tih mojih 120 ispuni u cetvrtoj, gore ne moram ni saltati, odnosno kada usalam u 6 gusi motor i spadaju obrtaji... hvala pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jun 16, 2009 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan drz' se Djuka bicikla jbes to :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milandjukic 2 Napisano Jun 16, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan ooo kako je bajkeru... I ne pricaj mi ti o brzini molim te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jun 16, 2009 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan o brzini ne ali o vrirtuelnoj voznji na zadnjem da hahahahha jesam te zarazio hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan heheh... hvala puno. Tih mojih 120 ispuni u cetvrtoj, gore ne moram ni saltati, odnosno kada usalam u 6 gusi motor i spadaju obrtaji... hvala pozz Bas to 120-130km/h ide do pete, a u 6. k'o da kocnicu pritiskam dok ne predje ispod 7k obrtaja... Ja sam otvarao top od auspuha, i video sam da tamo ima neka pregrada, ne znam da li cu dobiti nesto ako je izvadim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Jun 16, 2009 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan ima blokadu na usisu , tj prirubnici , na sajli od gasa i na auspuhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milandjukic 2 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano Jun 18, 2009 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Poz. Ovo sam nasao na ovom sajtu, posto mi sestricina ima isti problem: http://www.bikechatforums.com/viewtopic.php?t=142033&postdays=0&postorder=asc&start=0 i was not talking about mechanical restrictions which are : - a plate reducing the gaz entry between the intake pipe and the block reed - a restrictor in the pipe (on french model , i dont know for the others) - a carb underjetted i was talking about electronic or electric restrictions the exhaust port has 2 flaps (called RC/valves) which is controlled by a control unit . the ignition is make by a CDI unit which control the advance in the timing , this CDI can be restricted these units are marked TV124 (restricted) or TV78 (unrestricted) for the control unit . CI639 (restricted) or CI626 (unrestricted) for the CDI the SWISS import are not restricted on the electronics but by a shunt fitted somewhere , this what you have to look for download my file http://www.geneva-racing.com/~alains/NSRtips.doc on page 17 you have exponations about how work the electronics , this shunt is just fit over the potentiometer and will avoid the servo to move and consequently your valves stay closed and you cannot overpass 8000 rpm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milandjukic 2 Napisano Jun 18, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala punoo pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Jun 21, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj da li imas elektro blokadu(izgleda kao cdi samo sto ima dve lampice i stoji ispod rezervoara),drugo,vidi da li ti rade ex ventili.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxNSR 0 Napisano Jun 18, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Semberija Prijavi odgovor kao problematičan Milaneeee.. ako jos namjeravas da skidas, znam ja kako se skida,, skinuo sam negdje sa neta.. ako hoces dacu ti bratu.. imas je u auspuhu, u karburatoru, lako se skida.. kupio sam i ja istu ko tvoju u svajcarskoj .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se skine katalizator, pa se onda sve ostalo cacka... Potvrdjeno mojim primerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jun 20, 2010 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Daleko je Milan sad od motora mnogo mu je bliza knjiga iz racunovodstva matetmatike ili ekonomije heheheheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...