danijelcbr 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali neko moze da mi posalje 4 ngk svecice za motor?koja bi bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan koji motor? pogledaj kod dekija u kdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijelcbr 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju je motor marke honda cbr 500.ja sam iz negotina ako moze neko da mi pusti broj fona ko prodaje to i cenu i ja da narucim i da mi on posalje brzom postom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan 011-2781-740 ovo ti je broj MASS Company, oni su uvoznici NGK.Nazovi, verovatno salju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Dekija u KDMu imas DENSO svecice, a oni ti mogu poslati brzom postom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...