ludidzora 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima. Vreme da se kupi novi motor pa sam se odlucio (ustvari sam jos u dilemi) za jednog kineza. U pitanju je marka Sprint. Problem je u tome sto ne mogu da se odlucim izmedju Raptor-a 125 i Challenger-a 250. Pa bih vas molio za iskustva ako ih je neko nekada provozao i zna nesto vise o ovim modelima. Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Chelendzer? Vishe snage i upotrebljiviji? Raptor samo lepshi? Tezi za voznju kolko sam chuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motofrenic 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre bih uzeo 250cc.Baš neki dan sam bio na vožnji sa momkom koji vozi Keeway speed 150 (imam qingqi 200).Razlika je samo 50cc ali je na bregu osetno slabiji.Stanje oba motora je perfektno.On ima 71kg,ja 112kg-da trocifren sam ;D .On je sa 80km/h pao na 65km/h(kasnije smo sumirali utiske) dok sam ga na samoj uzbrdici digao sa 80 na 90km/h(baš me je zanimalo kolika mu je rezerva snage). Na 102 km po brdima,on je potrošio 3,5l a ja 2,7l.Inače,keeway na ravnom troši oko 2,5l.Sem bukanja na uzbrdicama,i potrošnja je znak da se motor nije veselio brdu u najvišem stepenu prenosa dok ja nisam imao taj problem.Zato je često šaltao u brzinu manje.Šta bi tek bilo da je imao saputnicu i da je kojim slučajem napunio koferče.Nadam se da sam ti pomogao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Princ 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Imeni je Raptor lepsi ali je i Challenger lep na svoj nacin. Kod Raptor-a mi je jedino glupa rupa izmedju rezervoara i motora dok ovaj drugi tu mnogo mocnije izgleda. Do snage mi nije bas inesto narocito stali. Raptor je najjaci on njihovih 125-ica i najskuplji, kosta koliko i Challenger i Prince od 250ccm, a ima i vodeno hladjenje. Prince mi se bas nesto i ne svidja. Drugari i devojka me takodje vise ubedjuju da uzmem Challengera pa videcemo sta ce biti. Jel neko ima informacije o ova dva modela koliko trose, max. brzina, koliko je registracija... Sve to i jos po nesta ce dovesti do konacne odluke. Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Upravo sam nasao jednog Raptor-a u Kikindi i provozao sam ga. Prezadovoljan sam kako ide. Mislim da mi jace ne bi trebalo. Jedio sto je malo teze upravljati ali i to ce se savladati, bar je bilo tako do sada. Interesuje me sto pricaju da susada plasticni delovi zamenjeni metalnim (kod ovogodisnjih modela) a ovaj sto sam ga ja vozio je proslogodisnji, pa koji su to delovi i da li su boljeg kvaliteta? Hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Challenger mi se ne dopada vizuelno na prvom mestu, ali bih se pre odlicio za njega jer agregat u raptoru nije dovoljne snage. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan 250 ccm je 250 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markecc 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bi uzeo nijedan... pre cu da vozim MZejca nego trulog kineza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bi uzeo nijedan... pre cu da vozim MZejca nego trulog kineza... Tvoja volja-vozi i dalje MZejca U stvari-koji ti bese. Nisi se predstavio ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. Pao je raptor. 1300 jevreja, star godinu dana, presao 1000km. Meni je mnogo lepsi a bome mi se i svidja na gasu. Kolega ima nekog copera nalik princu ali na njemu nema ni jedne oznake. Motor je 250ccm ali mi se cini da ovaj brze izvlaci a ibolje vuce. Jedino sto je malo zeznut na krivine u maloj brzini ali ce legnuti kao i sve sto je do sada a to je Jawa 350TS na kuju kada sam seo prvi put nisam mogao skrenuti a posle ko da sam se rodio na njemu. Ja ne bi uzeo nijedan... pre cu da vozim MZejca nego trulog kineza... A sto se tice MZ-a i u pravu si a i nisi. Ja sam imamo i jos uvek imam MZ-a TS 150. Nova radilica, cilindar, klip (standard), novi svi lezajevi i svi semerinzi. I ta parada me je izasla 350 jevreja i drao sam kolegu na njegovom Keeway-u Speed 125 ko nista, ali samo 3 dana dok se nisam zakucao u kamion i pol;omio obe ruke, i lev u i deznu, levu malo vise. I ni jedan kinez nece doziveti godine kao MZ-a a i da dozivi nece biti u tom stanju. Moj TS sa svojih punih 30 leta je bio kao nov, prva farba svi niklovani delovi i dalje kao novi, ali je zato cuvan i presao samo 15-ak hiljada. Ali ipak je novo novo iako je kinez, mada i ovaj nije bas nov ali skoro. Tako da hvala vam u svakom slucaju pa ce mo se cuti nekom drugom prilikom. Hvala jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...