TroxX 65 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem deo opreme stize nova,elem 1.Jakna velicina L,nosena par puta,cordura vodo i vetro ne propusna,protektori laktovi,ramena,ledja svi se vade cena 5500 dinara 2.Pantalone velicina XL cordura vodo i vetro nepropusne,protektori kolena i bokovi vade se,zimska postava cena 6000 dinara,ranac povucen iz prodaje samo ne znam kako slike da uklonim. Cene fiksne,samo prodaja kontak telefon 063 72 54 199 Dragan,u zdravlje i sve naljbolje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan slike su malo losije,a da oprema je u Sapcu moze slanje brzom postom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je velicina pantalona? Za koju visinu, tezinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Xl,ja sam 181 visok i imam 80 kila i meni su ajd da kazem malo velike i u sirini i u duzini znaci ko je vislji od mene i tezi verjem da bi mu pasovale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Xl,ja sam 181 visok i imam 80 kila i meni su ajd da kazem malo velike i u sirini i u duzini znaci ko je vislji od mene i tezi verjem da bi mu pasovale. A jakna kakva je ona? Jel ti i ona velika ili....? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Xl,ja sam 181 visok i imam 80 kila i meni su ajd da kazem malo velike i u sirini i u duzini znaci ko je vislji od mene i tezi verjem da bi mu pasovale. A jakna kakva je ona? Jel ti i ona velika ili....? Taman Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...