benjamin 9 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan hm, korisitio sam pretragu ... i nema dakle, pošto je kretenizovani komšija dao sebi za pravo da mi nabije šilo u prednju, i pošto jedva pomeram transa, treba mi info ali 100% pouzdan o vulkanizeru blizu Fontane (ili opštine N.Bgd.) gde sam trenutno. Imam novu unutrašnju pa neće morati da se krpi stara, ako išta znači to nekome ... točak je 21 ... mogu sam da ga razmontiram i skinem ali jedino kod vulkanizera. hvala ljudi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam u blizini Fontane nema vulkanizera, mislim da ti je najblizi Mihajlovic u Jurija Gagarina, imas vulkanizera u Tosinom bunaru i Beogumu kod mosta Gazela. Ali ako imas unutrasnju gumu i vec skidas prednji tocak zasto sam i ne zamenis gumu, to bar nije tesko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mbz345305 5 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce mi rece drugar da je cuo da su otvorili extra servis u kileru na tosinom bunaru da imaju sve i vulkanizera i mehanicara . Sigurno ima clanova koji su upuceniji od mene pa neka iznesu misljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Maj 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan "Kiler" na Tošinom bunaru i "Gudalović" kod nadvožnjaka u početku J. Gagarina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam u blizini Fontane nema vulkanizera, mislim da ti je najblizi Mihajlovic u Jurija Gagarina, imas vulkanizera u Tosinom bunaru i Beogumu kod mosta Gazela. Ali ako imas unutrasnju gumu i vec skidas prednji tocak zasto sam i ne zamenis gumu, to bar nije tesko. zato što sam danas silom prilika lepo obučen :-\ hvala svima, srećom tošin bunar mi je na 100 metara pa cu proći tamo na pauzi tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Off: nije teško biti fin. Prema komšijama. Naročito kretenizovanim. p.s. - ma jeste teško, ali je svrsishodno... 'Ajde kada te prođe bes napiši majke ti šta je tvoj prednji točak skrivio Kremenku pa mu je kvrculo u glavi (a pretpostavljam da će tek da mu kvrcne ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1802 Napisano Maj 22, 2009 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan "Kiler" na Tošinom bunaru bio sam juce kod njih. imaju moto vulkanizera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Kiler" na Tošinom bunaru bio sam juce kod njih. imaju moto vulkanizera. sredio u kileru :O kakav servis :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Maj 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kakav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakav? fensi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Maj 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako fensi? Malo fensi ili onako baš baš fensi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A cene? A cene? Kupio sam gume ali ne bih sam da ih menjam. Sa Matom nisam uspeo da se nadjem, a ovi pre ukljucenja na gazelu u Jurija Gagarina rade do 16, tj. moto vulkanizer, a radnja im radi do 20... Jel zna neko koje je radno vreme kod kilera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan [a ovi pre ukljucenja na gazelu u Jurija Gagarina rade do 16, tj. moto vulkanizer, ... Ispravka, radi do 18h (Miša se zove) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan OK onda su me pre sat i po vremena slagali. Onaj lik na blagajni rece, zakasnio si, dodji sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto novaca?? Ima li neko nekih cena? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...