Pajacbr 0 Napisano Maj 5, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li se ove godine ide u kosovsku mitrovicu, trazio sam da saznam nesto vise o tom ali nailazio sam samo na dogadjaje od prosle godine, pa zato ako neko nesto zna.... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 5, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan druze,pretrazi malo sajt...na istoj strani gde i ovo pitanje nalazi se tema za Kosovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34631.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala, promaklo mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...