mali_zmaj 1354 Napisano Maj 4, 2009 prisutan, 1158 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo pojacah vezu,pa da se napokon prijavim na ovaj forum. inace sam rodjen u hrvatskoj,u puli,gdje sam i pokupio ljubav prema motorima,a sad zivim u b.luci. za sada vozim kralja kineske produkcije keeweya cruisera od 250 ccm,dok se ne docepam love za nesto jace i bolje. zelja mi je honda cbf 600 n,posto ja volim savrsenstvo,a to je cetverocilindras koji je bio pouzdan od kad je napravljen,pa do dan danas. inace za temu imam par pitanja,imao sam puno problema sa motorom u startu,kao npr. zalijevao mi je prvi cilindar gorivom gdje su mi riknjavale svjecice,pucao kao petarda,itd.. dok moj kolega sa istim motorom nije imao problema!!! sad sam to riesio motor odlicno vozi ali me interesuje dali je iko jos imao istih problema?? napisah previse,imate oktanske pozdrave iz b. luke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 4, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri mali zmaju, dobrodosao u nasu malu BJB zajednicu imas u forumu podforum kineski motori pa tamo sve sto te interesuje u vezi sa kinezima A ove godine ja dolazim sa svojim sokocalom za B. Luku pa se nadam da cemo se i upoznati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1354 Napisano Maj 4, 2009 prisutan, 1158 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dzoks drago mi je da sam primljen u tu omalenu zajednicu od par hiljada clanova,a kad se odlucis doci u b.luku tu sam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano Maj 4, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja AF TW 0 Napisano Maj 5, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Banja luku ,sad u petak krecem za Prijedor pa mi je drago se neko javio odande. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Maj 6, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gane bg 7 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 49 postova Lokacija: beograd Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 6, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zmajce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Maj 6, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravcic zmajcicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...