intruder.SI 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Evo pa vratio se ja da ponekad koju reknemo...... Ostalo piše u profilu! Pozdrav od Zorana-Zoki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano April 30, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zorane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
intruder.SI 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zorane I tebi prijatelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
intruder.SI 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Prije sam bio Road King na forumu BJB Evo mene od prije isti motor samo malo rada na izgledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav druze i dobrodosao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
intruder.SI 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Negdje u Užicama sam sreo ovu dvojicu mislim da na skupu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 30, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo pa vratio se ja da ponekad koju reknemo...... Ostalo piše u profilu! Pozdrav od Zorana-Zoki Nadam se, da si zadovoljan promocijom tvog "novog" Zoki-Intruder-Davidson-Purple-Milka motora. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34895.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
intruder.SI 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Evo pa vratio se ja da ponekad koju reknemo...... Ostalo piše u profilu! Pozdrav od Zorana-Zoki Nadam se, da si zadovoljan promocijom tvog "novog" Zoki-Intruder-Davidson-Purple-Milka motora. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34895.0 DAKAKO,DA JE TAKO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkos 4 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 94 postova Lokacija: Modriča-B.Luka-N.Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, drugar!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano April 30, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravcic Zorane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negdje u Užicama sam sreo ovu dvojicu mislim da na skupu :D Ovaj sto te zagrlio je Krce (mislim da se zove Dejan Krcevinac), imas ga na forumu. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...