acim 766 Napisano April 30, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 30, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaa(voda na usta) jako mocno izgleda!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nesto vise od opreme ili samo sara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 30, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima nesto vise od opreme ili samo sara? bice da je samo sara ;D ...neka, dosta je i to, i ovako vec ide kao blesava ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano April 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo sara, ima tu sigurno jos nesto, samo sto ne vidimo i ne znamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 3, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zvanična Yamahina replika, ali se proizvodi u Francuskoj po ceni od 19990€. Uz motor ide i replika Rossijeve ili Lorenzove kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan i biće napravljene 4 (po dvije), a prodavaće se u terminu Francuskog GP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Maj 25, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle sezone video ovako ofarbanu Yamahu u Beogradu... Ali nisam uspeo da saznam koji je motor u pitanj i ko ga vozi... Jedno je sigurno, izgleda extra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan meni se ne svidja,a i ne vidim sliku!!! ;D ;D ;D mozda bi mi se i svidala da je vidim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno i skupo .Po meni je bolje dati taj novac za serijski 1198 ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ali preskupo!Znam mnogo egzoticnije motorcikle koji vrede te novce.Ali da je lep,lep je.Tu bar kod mene nema dileme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Zar postoji nesto egzoticnije od ovoga? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan dobar je DUKATI,,,al ako hoces da ti unucici pricaju sta je deda vozio,,,jer se s njim mozes odmah vjencati sto se tice dalje prodaje YAMAHA je lijepa, dobra, mocna,,,,a i prodajna,,narocito ovaj novi model, zbog Big Benga,,tj novi nacin rada motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 3, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan dobar je DUKATI,,,al ako hoces da ti unucici pricaju sta je deda vozio,,,jer se s njim mozes odmah vjencati sto se tice dalje prodaje YAMAHA je lijepa, dobra, mocna,,,,a i prodajna,,narocito ovaj novi model, zbog Big Benga,,tj novi nacin rada motora Dzabe i krstasta radilica kada ima problem sa isporukom snage.Na motorcycle.usa,imas test hiljadarki i nova Yama je bila zadnja.Sto se tice doticnog agregata ubedljivo je najslabiji od Japanske cetvorke ako mi ne verujes a ni "motorcycle.usa" ida na Akrapovicev sajt i videces isti rezultat.Najteza je takodje od pomenute cetvorke.Evo ti krivulje sa i bez Akrapovica prvo R1,a ond Blade-ov(koji serijski ima najjaci agregat,po Akrapovicu,zato sam ga i stavio).Zaista mislim da je 20.000 mnogo za serijski motorcikl samo zbog boje i kacige(nista performanse)!Ako Dyno ispadne sitno ide na Akrpovica pa pogledaj sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 4, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Treba obratiti paznju na ovu recenicu sa pocetka testa: "A couple of the machines lost a good deal of power from last year due to complying with new government regulations.". Tako R1 na ovom testu ima samo 146KS (mozda je samo trebalo pod navodnicima) sto je mnogo manje u odnosu na Evropski model. I ostali su prilicno ustrojeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ova merenja su sa Akrpovicevog sajta.Ustrojena Yama u U.S. je po snazi na kraju,kao i ne ustrojena u Evropi.Akrapovicevo misljenje mi je vrlo merodavno,po njemu R1 ima 161.6 /12430,Ninja 163.1 / 12150,GSX-R 168.1 / 11900,Blade 170.6 / 12290 (naravn,ovo je sve za serijske masine).Meni se nova R1 svidja mnogo vise nego stara,samo smatram da je 20.000 mnogo za boju i kacigu,ko se ne slaze njegova stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se koje se ogiblljenje dobija uz nju, jel standard ili su promenili? Za te pare uvek bi izabrao 1098... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam samo boja i kaciga i nista drugo(nekom je i to dovoljno).Kao sto je vec napisano pravi se u Francuskoj i prodavace se samo u Francuskoj,a 1.000 eura od cene ide kao donacija "Riders for Healts" organizaciji.Voleo bih R1 u ovim bojama li sa znatno nizom cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam samo boja i kaciga i nista drugo(nekom je i to dovoljno).Kao sto je vec napisano pravi se u Francuskoj i prodavace se samo u Francuskoj,a 1.000 eura od cene ide kao donacija "Riders for Healts" organizaciji.Voleo bih R1 u ovim bojama li sa znatno nizom cenom. Kupis R1, odneses kod Farbacha i dobijes isti motor ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam samo boja i kaciga i nista drugo(nekom je i to dovoljno).Kao sto je vec napisano pravi se u Francuskoj i prodavace se samo u Francuskoj,a 1.000 eura od cene ide kao donacija "Riders for Healts" organizaciji.Voleo bih R1 u ovim bojama li sa znatno nizom cenom. Kupis R1, odneses kod Farbacha i dobijes isti motor ;D ;D Jao...pa da bre covece!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 6, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Kupis R1, odneses kod Farbacha i dobijes isti motor ;D ;D A za resto love častiš sve sa foruma i još ti ostane za burek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seki_CPI 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Montenegro -Bar Prijavi odgovor kao problematičan kako je lijepaaaa :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 12, 2009 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih otvarao novu temu, izmenio sam naslov prvog posta i od ove poruke krećemo sa diskusijom o modelu za 2010. godinu. Kako mi se čini, Lorenzove verzije iz nekog razloga nema ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Septembar 12, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan kako sam ja procitao, u pitanju se samo sara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 12, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan dok ne probam leteci motor........za mene je R1 kralj svih dvotockasa......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...