andrejp 24 Napisano Septembar 5, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dakle u subotu uvece prolazio sam kroz Francusku ulicu, vozio devojku kuci.. dole pri dnu gde se racva sa Dusanovom, metalik plava R1 spucala se u auto, ali i jedan i drugi stoje, izgleda da je lik uspeo dovoljno da prikoci da se odrzi u sedlu - cak su likovi mirno cekali policiju, mislim bez fizickih argumenata... R1 delovala je prilicno upljeskano od napred, a autu otisao branik i desni far, koliko sam uspeo da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 6, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ufff tu se ljudi izgleda dosta cukaju. Jednom sam video jedan razlupan skuter koji se zakucao u kola i malo krvi na putu,vozaca je vec odvela hitna. Kasnije sam pricao sa nekim likom koji mi je rekao da je njegova devojka vozila skuter ali da joj nije nista strasno. Dakle obratiti paznju na toj raskrsnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...