sasasnob 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Klx 650c, 93 godiste, u veoma dobrom stanju, da ne kazem izvanrednom. Agregat odlican, zamenjeni lancii spaner, nov akumulator Yuasa, gume Continental TKC 80 - 80%, silikonske rucice, topcase Givi. Presao 20000km, potosnja 5l na 100km. Nije registovan, ocarinjen, placen porez, izvrsen prwevod svih paira sa nemackog. Racun je na moje ime. Kupljen u 3T Racing Balosava.Postoji mogucnost da se dobije racun na ime kupca tako da mora da se placa porez na prenos apsolutnih prava. Razlog prodaje, nalozio sam se na brdkoplaninsku voznju i imam nameru da kupim laksi motor, najverovatnije kros.Steta ja da ovakav motor razlokam po brdima. Cena 2400 eura. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasasnob 57 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom Prijavi odgovor kao problematičan E, da evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...