Mik 73 Napisano Septembar 3, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ja sam propali alkoholicar (u smislu ni to nisam vise u stanju da radim), pre nekih 20-tak godina (83-84) imao sam APN-4 pa prod'o, pa otis'o u vojsku (zamalo me i odande nisu izbacili) ... Prosle godine sam se najzad otreznio, kupio novi YZF-R1, i evo tu jos potenciram neki organizovani odlazak na trkacku stazu Hungaroring - samo da to ne ispadne zakasneli deliricni napad. A sad lepo znate s kim imate posla. :roll: Dabome! I vid'de' tamo u "Putovanja, izleti" temu "Hungaroring 08 septembar", ajde, nema jos mnogo vremena! Pozdrav Mik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 3, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan U jebote koji li si ti. Dobrodosao Mik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Septembar 3, 2005 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan A sta da ti kazem ... vidjao sam i gore od sebe, ruku na srce retko, al' zato sve duplo ... Nago, ako si jos uvek tu, jel taj skup u Cacku danas? Vidim lepo je vreme, lep je i put ... osim ako mi dusa ne izadje na nos vec u BG, ceo bre grad raskopan, prste kamencici na sve strane, tri puta za redom krecem negde pa se okrenem nazad kuci ko popisan ... :roll: Ides u Cacak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 3, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ne .Idem sutra u Zrenjananin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan GILERA 180SP 0 Napisano Septembar 3, 2005 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd-Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah Koji si lik... Dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 4, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nam dosao i jos bolje usao, mislim, u pricu Vec sam se uplasio da sam ja jedini normalan :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 4, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Septembar 5, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao na sajt! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 5, 2005 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozz ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...