Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Ixon Diablo jakna, velicina L,sa protektorima u laktovima, ramenima i u ledjima. Model je Ixon Diablo Mens Textile Jacket Blue IX-E4152H-S. Nema zimsku postavu. Slike su malo losije jer je bio prljav objektiv, stavicu i nove slike veceras. link : http://www.thunderbike.co.nz/shopn/spi//TBIKE_1_IXO_6761 Cena je 50 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan E da ... ;D ... ...saljem i kurirskim sluzbama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan otprilike za koju visinu, tezinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Otrpilike za 183cm-190cm tezina od 80kg-90kg po mojoj proceni, ja imam 183cm i 86kg i malo mi je veca na majcu kada je obucen, a kada mi je ispod duks onda mi je taman. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FXGT 0 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan to kupio novu jaknu pa ovu prodajes jel vcan bolji od ove??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako se uzme, ova ima tvrde protektore za laktove i ramena i meki na ledjima, a Vcan ima sve meke protektore i meni je lepsa mnogo ali ja tezim da mi cela oprema bude crveno crna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan koliko je nosena jakna, ima li ostecenja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Oko godinu i po dana je nosena, nema ostecenja...to je stara Redoranova jakna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Jel jos aktuelno da pokazem drugaru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 10, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, aktuelno je... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 11, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je aktuelna do nedelje uvece, a ako se ne proda do tada bice opet aktuelna od utorka (sledeceg). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano April 13, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Jakna sinoc prodata...moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...