stari roker 4681 Napisano Octobar 21 motoras, 2570 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, misa-pei je napisao: Boldor je 900. Ovu su zvali "mali Boldor". Pošto su praktično istog izgleda, primio se naziv za obe. A nisu. I obe su sjajni motori. Malo prekomplikovani zbog puno lanaca u sebi, ali su upravo ono što ja smatram pravim japanskim motorom. To, Kawa Z, Suze GS...UJM. U pravu si. Ovo je samo cb750 f2. A mi smo sve modele tog doba,750,900 i 1100 zvali boldor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5702 Napisano Octobar 21 Drug član, 1226 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ko je vas poznavao @drazenye @Blaza i slični,ni pakao mu neće teško pasti. Dobra je to Diverzija,u principu svaka matora diverzija uz minimum održavanja. Kod mene je od Uskrsa 2022. Kupio sam je od @shlem . Prešao sam 34 hilj. sa njom uz redovno održavanje,ulje,pločice, gume. Jedini kvar benzinska pumpa, zamenjeno,dva šrafa, nova pumpa 4000 din. Jako zahvalna lokomotiva za putovanja. Ne bih ja to ni prodavao,nego eto nagovaraju me na promenu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 201 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, stari roker je napisao: U pravu si. Ovo je samo cb750 f2. A mi smo sve modele tog doba,750,900 i 1100 zvali boldor. Najpoznatiji,najslavniji i po mnogima najbolji boldor je 900,ali nije i jedini.Tu su i 750,kao 1100 koji se prodavao kao super boldor.Cak su i nekim modelima kasnije poput cbx 750 ili vf 1000 f2 dodavali to boldor,verovatno da bi pospesili prodaju.Kada smo vec kod boldora 900,ima dva zanimljiva primerka u oglasima,ali cene prelaze 2000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 571 Napisano Octobar 22 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Danima se već lomim da li da pišem. I prodao bih moj motor i ne bih, al ajde... U pitanju je inazuma gsx750 2003.godite. Dao bi ga za 1800e. Nije idealan, spram godišta, al ja ga i ovako vozim. Hitna je popravka vila, pošto piška malo na jednoj, nikako da uhvatim vremena da to sredim. Mislio sam posle 1.11 u NS. Majstor mi je rekao da bi trebalo i lamele uskoro srediti. Takodje, kineski su i migavci i ima koso km sat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 920 Napisano Octobar 22 Drug član, 891 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan @VelikaBeba Iskreno hvala na ovoj ponudi, pošten opis i najvaznije jedan od modela koji trazim. Ne uklapam se finansijski, spram potrebnog ulaganja. Hvala i svim drugim dobronamernim ucesnicima u temi, na pisanju i angazovanju. Hvala Goranu @Atorn na ponudi i sinocnjem razgovoru na temu njegove Yamahe. Sve su to u principu dobri motori, od dobrih ljudi, ali na ovaj ili onaj nacin ne zadovoljavaju moje kriterijume. Ono sto se otvorilo kao prilika, a plodom iz ove teme je da uvezem sebi jedan od zeljenih modela, a da bude u tom nekom izvornom stanju koje trazim. I zaigracu na tu kartu definitivno, cime ova tema vise nema svrhu, bar za mene. Ostavicu je otkljucanu, ako neko od clanova zeli slicnu potragu za sebe. A ako ne, neka je admini zabrave. Živeli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4681 Napisano Octobar 22 (promenjeno) motoras, 2570 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ti sam mozes da zakljucas temu kad procenis da je vreme. Ja kad sam kupovao gpz isto sam otvorio temu ovde. Bilo je raznih komentara,uglavnom dobronamernih,ali nisam nasao ovde to sta sam trazio. Cak sam imao istu misao,da odem po motor u Nemacku,ali ipak se namestilo da kupim u Srbiji. Nisam platio da se motor doveze iz inostranstva ,niti sam ja isao po njega. Nisam platio carinu,ams.... Ako ti je limit 2000 evra,racunaj da je bar hiljadu da se donese,carini,ams. Posle imas regu,a sigurno te ceka barem servis. Zavisi kakav stigne mozes da se provuces prvu sezonu za gume,lanac,servis viljuske... Ima kod nas na pa i neka Honda cb750 iz '82. 1500-600 eura. Nije uradjen ams,a tu mozda i jeste problem. Treba proveriti. To sto je carinjena ne znaci da moze da se registruje. Ja bih je uzeo mozda da je 900 i da mi nije u planu zrx. Ova 'zuma je ok,ali kao sto si i sam rekao ima ulaganja i to mislim da bi preslo bas cifru od 2000 evra. Pogotovo ako ne radis sam nego placas i majstora. Za diverziju nemam sta da kazem. Nikad nisam obracao paznju na taj motor,ali sam cuo samo hvale. Zrx,xjr,cb...Zrx je mislim jedini od njemu ravnih koji ima karburatore.Imao si ovde na sajtu pre nekog vremena,pocetkom godine je prodavan 1100 za 2000 evra. Motor je prevalio stotku,ali to nista ne mora znaciti u negativnom. Raspisah se ja... Nego,ja kad sam kupovao,ja sam hteo samo dva modela. Gpz900r ili ako nema-onda gsx1100. A sada sam se primio na zrx. Sta ce biti videcemo... Promenio Octobar 22 član stari roker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...