FilaBg 35 Napisano Jun 9 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: BMW f650gs, r1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se na našem tržištu pojavljuje sve veći broj polovnih motora, ajde da vidimo ima li nekih razlika u modelima za ova dve tržišta. Ja lično nemam takvih saznanja, ali sam čuo za jednu razliku, što bi za početak ove teme bilo dovoljno. Da li je istina da im se farovi razlikuju zbog strane na kojoj se voze, kod nas desna kod engleza leva strana pa su tako i farovi podešeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 342 Napisano Jun 10 Svrati ponekad, 322 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Kod halogenih farova postoji razlika,neka vozila imaju mogucnost da se prebaci a led far bi trebalo da moze softverski da se prebaci ako ima spoljni liniju koja se penje... E sad ostaje dal ima neko dijagnostiku kojom moze pridje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 192 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Na automobilima starije proizvodnje, sočivo farova je rađeno prema strani na kojoj je vozač, makar su meni tako rekli neki uvoznici polovnih delova iz UK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...