Evil_Zo 8 Napisano Februar 10, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pregledao nasu voljenu temu sa umjetnickim fotografijama i zakljucio da nam definitivno sada vec treba i ova tema. Ovdje bi mogli da postavljamo, komentarisemo, pitamo, saznamo... i jos svasta nesto o fotografisanju portreta. Bilo da su to spontani portreti sa putovanja ili pak oni studijsko-komercijalni, ovo je tema za to U ovoj grani fotografije zaista imamo odje i od koga da naucimo, Mikko, Hitman-e, Gremline, Cope i ostali, uopste se necemo ljutiti ako budete zeljeli da nam pokazete kako se to radi Evo ja cu zapoceti sa nekim svojim improvizacijama cisto da krenemo sa temom. Pa pocnimo jel' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Februar 11, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su neki onako bez namestanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pregledao nasu voljenu temu sa umjetnickim fotografijama i zakljucio da nam definitivno sada vec treba i ova tema. Ovdje bi mogli da postavljamo, komentarisemo, pitamo, saznamo... i jos svasta nesto o fotografisanju portreta. Bilo da su to spontani portreti sa putovanja ili pak oni studijsko-komercijalni, ovo je tema za to U ovoj grani fotografije zaista imamo odje i od koga da naucimo, Mikko, Hitman-e, Gremline, Cope i ostali, uopste se necemo ljutiti ako budete zeljeli da nam pokazete kako se to radi Evo ja cu zapoceti sa nekim svojim improvizacijama cisto da krenemo sa temom. Pa pocnimo jel' Ovaj, jel ova devojcica sa prve slike videla kako je ispala na slici radjenoj sa sirokim ? Bolje za tvoje zdravlje ako nije... Nekako mi najlepshi Shejtan, samo malo da se "stegne" crop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da jeste, totalno joj se dopala fora A Sejtana sam stavio cisto da nas zasmije za kraj, ne kao rad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan 24 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Hehe..'de mene nadje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo par od mene. Nadam se da ne smaram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Hehe..'de mene nadje Pa isto da se malo nasmijemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu po nasima ... ;D E sad, interesuje me sta je konkretno portret? Jel samo lice osobe, eventualno mali deo ramena da se vidi, ili moze recimo do pojasa. Pretpostavljam da cela figura nije portret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Februar 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ipak trebalo da nazovemo temu "Umjetnicki portreti" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ipak trebalo da nazovemo temu "Umjetnicki portreti" Ma nije problem, nego pitam. Ko pita - zlo ne misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Profi kolega iz Svilajnca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel' mogu i ja da se igram ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa tooooooo bwe Mikko !!! Prosvetli nas malo. Mislim, daa se zakljuciti iz prilozenog, ali opet... Jel postoje neki standardi vezani za prtret i tako to? Evo konkretno: Koliko je primereno da se vidi okolina a da fotka ipak predstavi licnost? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pa tooooooo bwe Mikko !!! Prosvetli nas malo. Mislim, daa se zakljuciti iz prilozenog, ali opet... Jel postoje neki standardi vezani za prtret i tako to? Evo konkretno: Koliko je primereno da se vidi okolina a da fotka ipak predstavi licnost? Da, portretna fotografija prestavlja licnost, oslikava karakter i govori nam o nekome, ko je, sta je i cime se bavi... ! Portret nije samo mug shoot t.j. slicica za L.K. ;D vec i covek u okruzenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan A jel smem i ja da se igram ? Naravno Srki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Da, portretna fotografija prestavlja licnost, oslikava karakter i govori nam o nekome, ko je, sta je i cime se bavi... ! Portret nije samo mug shoot t.j. slicica za L.K. ;D vec i covek u okruzenju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A jel mnogu onda i ja da se igram ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema vishe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A jel' smemo i mi "palanacki" novinari-foto amateri :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze naravno - al nema da mi Bidza drzi zatvorena usta - on to radi jako retko.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan O'ma se popravljam (mada je meni drazi na prvoj-kada drzi "mouth close") A na drugoj je bivsi ambasador Rusije u Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste dali za te vase puske kada ovako uslikate Super su vam slike! Jos malo i ima i da se i fotografi uclanjuju na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste dali za te vase puske kada ovako uslikate Super su vam slike! Jos malo i ima i da se i fotografi uclanjuju na forum. Kupila firma... O'ma se popravljam (mada je meni drazi na prvoj-kada drzi "mouth close") A na drugoj je bivsi ambasador Rusije u Srbiji... Dobro si "opravio"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 11, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gremline odstupi, Mikko nastavi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...