MilosGlavcic 19 Napisano Mart 12 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri samo da vas obavestim trenutno imate potkape i rukavice u Lidlu,nisam neko ko bih uzimao opremu u Lidlu, sva opremu što imam je uzeta u Nemačkoj sem kacige.Kacigu sam otišo ovde u radnju i uzeo. A ove rukavice ne izgledaju loše uzeh za suvozača, ja imam već komplet opremu za leto i za hladnije vreme, sad opremam suvozača... Послато са SM-A515F помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosGlavcic 19 Napisano Mart 12 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su deblje za hladnije vreme, i nemaju ventilaciju...A imate i termo majce, duge gaće, pojas, ceradu onu deblju...Rukavice su 3 500 a potkapa 700 dinaraПослато са SM-A515F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 350 Napisano Mart 14 Svrati ponekad, 61 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,nek parlla ko sta oce, al u Lidlla bude sasvim OK., pa i cjenovno... Stvari poput alata, spizze... a evo i ovih sprejeva, koji su stvarno OK...,eto, bar ja tako mislim... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12317 Napisano Subota u 16:22 Ne silazi, 2856 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 223 Napisano Subota u 16:24 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Blazakupuj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12317 Napisano Subota u 16:28 Ne silazi, 2856 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne treba mi, imam zimskih 2 para, sličnih. To mi drugar poslao danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14340 Napisano Subota u 18:12 Integrisan, 7805 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su dobre. Alekrina ih obožava. Podkape su im vrhunske, mnogo bolje od nekih skupih koje sam kupovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 223 Napisano Subota u 18:16 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako naletim na njih uzecu ih da imam u rancu ako zahladi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 840 Napisano Ponedeljak u 17:12 (promenjeno) Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan припремите се кампери Promenio Ponedeljak u 17:13 član lordMilos 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...