Motorcyclist 17682 Napisano Januar 8 Integrisan, 5230 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam na DVD-u a mislim i na jednom hard disku tri moto putovanja forumasa i bivsih forumasa. Jedno je Xcross Siberia cini mi se Daneta i Kome. Onda imam nesto kroz Mongoliju mislim, znam da je bio Vstrom i jos jedan motor, mozda isto oni? I trece je put do Jordana trojice momaka iz Beograda, islo mislim na TV ENTER pa onda prekinuli a ostatak je izbacen bez naracije. Davno sam to poslednje okacio na YT i forum ali me je jedan on njih zamolio da to uklonim. Ako ima zainteresovanih ovde, postavio bih Xcross Siberia, ako se slazu Dane i Koma kojih vise ovde nema. Ja na YT ne mogu da nadjem niti jedan od ta tri putopisa. Mozda i ima ali algoritam ne izbacuje. Verujem da bi dosta njih zelelo da pogleda. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17682 Napisano Januar 11 Integrisan, 5230 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nadjoh na dva hard diska bice da je na 80gb ATA disku. Covece koliko je proslo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2627 Napisano Januar 11 ODUSTO OD DIJETE, 2668 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pregledao komp, imam sačuvan taj putopis i još jedan jakoooo zanimiljiv, bar meni - Zemlja vatre. Nadam se da ga se neko seća. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17682 Napisano Januar 11 Integrisan, 5230 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, ZEMZEM said: Sad sam pregledao komp, imam sačuvan taj putopis i još jedan jakoooo zanimiljiv, bar meni - Zemlja vatre. Nadam se da ga se neko seća. Mislim da 50% i vise nema pojma o cemu pricas Samo mi koji smo tu bas duuugo. Moram prvo da vidim kako da prikacim taj ATA hard na ovaj novi sa SATA prikljuckom pa cu onda videti prvo jel ziv, pa prebaciti sta imam. Nadam se da je tu posto DVD ko zna gde je. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 12 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Bane, Mlader i Hitman su okacili Zemlju Vatre na YT jos odavno 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17682 Napisano Januar 12 Integrisan, 5230 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj sto takodje imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...