Jump to content

Moto Zajednica

Samo_dobra_kola_011: Uvoz i prodaja automobila iz Norveške

Recommended Posts

• Zainteresovan, 223 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
On 12/3/2024 at 1:27 PM, Luka9905 said:

Šurakov auto:

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Volkswagen Passat B6 1.4 TSI METAN/DSG, 2009. godište, Karavan, Benzin + Metan (CNG) 1400 cm3, vozilo prešlo 299250 km, Mladenovac. Putnička vozila - Polovni Automobili

1.4 benzin + CNG, prešao pravih 299k kilometara, ful servisna istorija sa svim sačuvanim računima. Uvežen iz Italije, kupljen od prvog vlasnika kod ovlašćenog dilera.

Znam da ga je baš dobro služio, mislim da je on 60k kilometara napravio na relaciji Mladenovac-Beograd, i znam da ne troši ulje.

Svakako, pošto ovde posredujem samo tako što delim kontakt, preporučio bih da se pogleda kod majstora da bi nam svima bila mirna savest. U potpunosti je ispravan.

Menjao bi za manji gradski auto za suprugu.

Glavna prednost automobila, potrošnja od 450 do 650 dinara na 100km. Sećam se zabeležene potrošnje do Zlatibora, 3,2kg na 100km. Doslovce je na potrošnji u odnosu na dizel verziju uštedeo ceo jedan auto.

Update, krajnja cena 4.500e 🙂

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Evo za kolege bajkere, prava stvar 😊

Naš prijatelj odlučio je da proda svoja dva skutera, jer su definitivno višak i maltene se ne voze. 

Prvi je Peugeot Satelis, 125 kubika, 2010. godište, sa pređenih 11.500 kilometara. Akumulator je kupljen u oktobru kada je skuter i registrovan. Uz motor ide kofer, disk lock, lanac za vezivanje i cerada. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Od mana, gume su stare, 2017. godina. Oglas:

Peugeot Satelis, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 11512 km, Beograd. Cena 1.450 € - Motori - Polovni Automobili

Drugi je Suzuki Burgman, 400 kubika, 2020. godište, sa pređenih 7.076 kilometara. Servis je urađen 25.09.2024. godine, registrovan je do 13.05.2025. godine. Poseduje elektronsku servisnu knjigu, akumulator je star dve godine. Uz motor ide kofer, disk lock i lanac za vezivanje. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Oglas:

Suzuki Burgman, 2020. godište, Scooter, vozilo prešlo 7076 km, Beograd. Cena 6.790 € - Motori - Polovni Automobili

Oba motora su kupljena nova u Srbiji, isti je vlasnik, prvi i jedini, garažirani sve vreme i za oba znamo da je kilometraža prava. 

Mogu se pogledati u mestu Mala Vrbica, u blizini Mladenovca (skretanje kod MB pečenjare). 

Pozovite se obavezno na forum. 

Promenio član Luka9905
  • Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure
15 hours ago, Luka9905 said:

Evo za kolege bajkere, prava stvar 😊

Naš prijatelj odlučio je da proda svoja dva skutera, jer su definitivno višak i maltene se ne voze. 

Prvi je Peugeot Satelis, 125 kubika, 2010. godište, sa pređenih 11.500 kilometara. Akumulator je kupljen u oktobru kada je skuter i registrovan. Uz motor ide kofer, disk lock, lanac za vezivanje i cerada. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Od mana, gume su stare, 2017. godina. Oglas:

Peugeot Satelis, 2010. godište, Scooter, vozilo prešlo 11512 km, Beograd. Cena 1.450 € - Motori - Polovni Automobili

Drugi je Suzuki Burgman, 400 kubika, 2020. godište, sa pređenih 7.076 kilometara. Servis je urađen 25.09.2024. godine, registrovan je do 13.05.2025. godine. Poseduje elektronsku servisnu knjigu, akumulator je star dve godine. Uz motor ide kofer, disk lock i lanac za vezivanje. Nikada nije padano i kilometaraža je prava. Oglas:

Suzuki Burgman, 2020. godište, Scooter, vozilo prešlo 7076 km, Beograd. Cena 6.790 € - Motori - Polovni Automobili

Oba motora su kupljena nova u Srbiji, isti je vlasnik, prvi i jedini, garažirani sve vreme i za oba znamo da je kilometraža prava. 

Mogu se pogledati u mestu Mala Vrbica, u blizini Mladenovca (skretanje kod MB pečenjare). 

Pozovite se obavezno na forum. 

Sve iz Mladenovca 🤣

Passat, skuteri, daj poguraj i moj KTM malo hhahah

• Sviđa mi se 1

2 hours ago, h0use said:

Sve iz Mladenovca 🤣

Passat, skuteri, daj poguraj i moj KTM malo hhahah

Svi putevi vode do Mladenburga 😆

Nisam ispratio da je na prodaju, ukoliko jeste, videću ako neko traži da ga uputim na tebe. 

• Sviđa mi se 1

UPDATE

Volkswagen Passat, na metan je prodat. 

Aktivni oglasi:

1. Ford Kuga:

Ford Kuga 4x4, 2008. godište, Džip/SUV, Dizel 1997 cm3, vozilo prešlo 233235 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili

2.Alfa Romeo Giulietta:

Alfa Romeo Giulietta 2.0, JTDM, 2010. godište, Hečbek, Dizel 1956 cm3, vozilo prešlo 162500 km, Beograd. Putnička...

3.NOVO - Volkswagen Golf 7, 2013. GODIŠTE, 171k kilometara:

Volkswagen Golf 7 Highline, 2013. godište, Hečbek, Dizel 1598 cm3, vozilo prešlo 171965 km, Vračar. Putnička vozila -...

Na uslužnoj prodaji:

1.Audi A6, 2.0, 2015. godište, 229k kilometara:

Audi A6 2.0 TDI, 2015. godište, Limuzina, Dizel 1968 cm3, vozilo prešlo 229035 km, Vračar. Putnička vozila - Polovni Automobili

2.Peugeot Satelis, 2010. godište, 11k kilometara:

3.Suzuki Burgman, 2020. godište, 7k kilometara:

4.CFMOTO, Clx 700 Heritage, 2022. godište, 11k kilometara:

CFMOTO CLX 700 Heritage, 2022. godište, Naked, vozilo prešlo 11111 km, Beograd. Cena 5.200 € - Motori - Polovni Automobili

Uskoro Renault Captur, 0.9 TCe, na oglasima, u najjačem paketu opreme i limitirane serije Helly Hansen. 

Za onoga ko se pozove na forum dajemo ozbiljno dobar popust. 

Promenio član Luka9905

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

Pozdrav za Vas posao ,Pitanje za Vas bi bilo.Trazim auto i to da ispunjava sledece specifikacije.Ford Fokus kabriolet sa iskljucivo Krem- bez ili svetlo drap enterijerom ,automatik.motor benzinac i dizel svejedno mi je ali 2,000kubika,godiste nebitno.Sa digitalom klimom  NIKAKO mehanickom😄 moj telefon za kontakt je 0638129618 Zvonko

18 hours ago, srbenda said:

Pozdrav za Vas posao ,Pitanje za Vas bi bilo.Trazim auto i to da ispunjava sledece specifikacije.Ford Fokus kabriolet sa iskljucivo Krem- bez ili svetlo drap enterijerom ,automatik.motor benzinac i dizel svejedno mi je ali 2,000kubika,godiste nebitno.Sa digitalom klimom  NIKAKO mehanickom😄 moj telefon za kontakt je 0638129618 Zvonko

Uh, Zvonko, specifičan baš zahtev, mogu da kažem i težak zadatak. 

Zapisujem, pratim, pa ako se pojavi, javljam. 🙂

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS
Pre 2 sati, Luka9905 je napisao:

Uh, Zvonko, specifičan baš zahtev, mogu da kažem i težak zadatak. 

Zapisujem, pratim, pa ako se pojavi, javljam. 🙂

Hvala!

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja