obelixxx 2 Napisano Jun 18 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, zeleo sam da postavim pitanje u vezi menjaca na mom motoru. Tek sam polozio ove godine i uzeo polovnu peda tek 250 za neke manje pare, Motor je 2021 i nije vise u garanciji ali je presao bio samo 1800km kada sam ga uzeo. Pojavio mi se problem sa menjacem. Kada se motor vozi posle 15-20ak min, kada se zagreje kada vratim u manju brzinu( nebitno koju) i pustim kvacilo zatrese se nesto ispod sedista( verovatno menjac) ne razumem se i kao da ce da otpadne, i nalravi neki zvuk koji ne znam kako da opisem kao da krmlja… Danas mi se ugasio u toku voznje kada sam promenio brzinu i odmah sam stisao kvacilo da ne bi naglo ukocio. Plus kada vratim u manju brzinu kod menjaca se cuje neko snazno lupanje…. Da li neko zna sta treba da uradim jer me mnogo nervira i uliva mi nepoverenje i osecam se neprijatno kada ga vozim. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen4411 0 Napisano Jun 19 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 6. 2024. at 5:28, obelixxx je napisao: Zdravo svima, zeleo sam da postavim pitanje u vezi menjaca na mom motoru. Tek sam polozio ove godine i uzeo polovnu peda tek 250 za neke manje pare, Motor je 2021 i nije vise u garanciji ali je presao bio samo 1800km kada sam ga uzeo. Pojavio mi se problem sa menjacem. Kada se motor vozi posle 15-20ak min, kada se zagreje kada vratim u manju brzinu( nebitno koju) i pustim kvacilo zatrese se nesto ispod sedista( verovatno menjac) ne razumem se i kao da ce da otpadne, i nalravi neki zvuk koji ne znam kako da opisem kao da krmlja… Danas mi se ugasio u toku voznje kada sam promenio brzinu i odmah sam stisao kvacilo da ne bi naglo ukocio. Plus kada vratim u manju brzinu kod menjaca se cuje neko snazno lupanje…. Da li neko zna sta treba da uradim jer me mnogo nervira i uliva mi nepoverenje i osecam se neprijatno kada ga vozim. Sent from my iPhone using Tapatalk Pa ako ti nije u garanciji odvezi kod tog coveka kod koga si radio servise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.tek 11 Napisano juče u 18:42 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...