srbenda 513 Napisano Mart 24 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj sad vec stari, laptop (zenica mi kupila nov pre dva meseca ) Acer od 17,3 inc. Ima dve graficke kartice i 8g.rama. Hard disk je SSD 250giga. Nova tastatura promenjena u servisu Master racunari kod mene u Kragujevcu. Tada mi je zamenio i termalne paste i sta znam sta vec ono.ocistio ga od prasine itd, tako mi je rekao serviser ne verujem da me laze jer dugo godina mi servisira sve racunare moje....slabo se razumem. Instaliran mi je tada i Win 10 licenciran (kupio sam kljuc ).Potpuno ispravan i bez SKRIVENIH MANA !!! Baterija mu je veoma slaba i jako kratko drzi ali mi je poslednjih pola gdine bio na punjacu kada ga koristim. Na racunaru sam i bas sam ga slabo koristio uglavnom kada idem u planinu na plac da pucam iz puske pa da uvece odgledam neku seriju ... Cena 110e. Kontakt telefon 063-8129618 Zvonko Grad Kragujevac Promenio Mart 24 član srbenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 29 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Niva cena 90e......predpostavljam da nije mnogo...kazite ?savet? Stvarno nemam prestavu o cenama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano April 4 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodan kolegi sa foruma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...