pikec-tuning 1 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan KTM maska sa farom 50€ Plava maska sa farovima 45€ Maska bez farova siva 20€ od poliestera je za manje motore i TOMOS motore Stret Fighter maska bez farova 50€ A ovako izgleda Stret Fighter maska kad se montira na motor i ufarba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi chuchala ova plava sa farovima na SVu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Slao sam ti pp,al ti je sanduce puno,trebao bi mi zadnji blatobran za Z750 i ralica.Koliko je to novaca ako imas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srx 3 Napisano Januar 28, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda cbr600f 1998 Prijavi odgovor kao problematičan posto bi bili farovi za onu sivu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Januar 28, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to praviš po narudžbi ili samo prodaješ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan POZZ BRATE zanima me da li imas nesto ovako za zx9r 1997god. i ako imas ili znas gde bih mogao da nabavim to uopste!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pikec-tuning 1 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Subotica -Vojvodina -YU Prijavi odgovor kao problematičan RAlicu imam i kosta 50€ zadnji blatobran nemam Farovi za maske imas vise vrsta kod nas na buvljaku su od 700-1000 dinara donji deo za kawassaki nemanm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan moze neka fotka toga sto imas?? pusti mi na mail RADOSDENIS82@GMAIL.COM i slobodno posalji mi sve sto imas za kawu uzeo bih dosta toga!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan POZZ BRATE zanima me da li imas nesto ovako za zx9r 1997god. i ako imas ili znas gde bih mogao da nabavim to uopste!! Ima Brka sa foruma takav podrep,javi se njemu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan zanima me koliko kosta zadnji blatobran za z750 2007 ....posalji na E-mail marko@arenasystem.com a i ostale delove sta nudis koje su cene pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 1, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zadnji blatobran,meni je trebao,al par postova iznad mi je odgovorio da nema zadnji blatobran za zeca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo sjta ali u hrvatskoj covek pravi sam za vise modela www.moto-vinkovic.hr..............ima svasta . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Eto kad krenes sebi da uzmes delove,doneses meni ralicu i zadnji blatobran ;D Znam za Vinkovica,al mi nekako uvek bio problem da delove dopremim do Srbije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...