R6 2 Napisano Februar 27, 2024 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poydrav svima. Potreban mi je savet koje sijalice staviti u far zbog jacine svetla.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braca 90 Napisano Mart 6, 2024 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cbr1100xx, R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to otprilike isto...dark brejker...neke 150% light...samo bacanje para...za nijansu sijaju bolje nego najobicnija halogen sijalica...a cena 2000din za par H7... pa na gore... Najbolje sto se meni pokazalo su ksenoni...h7 koje sam stavio na cbr1100xx, on je skroz u oklopu i balasti se lepo sakriju...tako da ovi na tehnickom ne vide...verovarno moze i na cbf-u da se balasti sakriju u masku...te sijalice su bukvalno kao da vozis po danu...a ne smetaju previse vozilima koja dolaze u susret. Promenio Mart 6, 2024 član braca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...