Alex74 851 Napisano Octobar 3, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je navigacija iz naslova,brat je dobio i kada se ukljuci pokazuje samo sliku da treba da se poveze sa kompom. Nasao sam i skinuo program TomTomMyDriveConnect i preko njega uradio valjda neki reset ili nesto slicno uglavnom posle toga sam nastelovao drzavu i jezik i program mi je ponudio neka 3 ili 4 apdejta ali kada prihvatim apdejt on samo na navigaciji prikaze "azuriranje nemojte prekidati vezu uredjaja" i vrti se onaj kruzic. I to tako traje i traje i nista se ne desava. Posle nekog vremena na kompu mi izbaci da je prekinuta veza i trazi da iskljucim kabal i da ga ponovo ukljucim a na navigaciji se i dalje kao radi azuriranje. Uglavnom krjnji rezultat je da mi izbaci da nema mape u sebi. Da bih oslobodio malo memoriju stavio sam da izbrise sve jezike osim Srpskog i opet na navigaciji "azuriranje..." a na kompu " updating device" i to isto traje vec duze vreme. Usput ne dolazim ni do nikakvog menija. Ima li nekog leka ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Octobar 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto bude od pomoći upravo sam se našao u sličnoj situaciji sa Tomtom GO5000 4FL50. Ne mogu da se setim šta je tačno bilo presudno ali mislim da sam samo bio uporan i ostavio ga da radi apdejt iako je na kompjuteru pisalo da je izgubio konekciju a na navigaciji je pisalo da se apdejtuje. Promenio Octobar 9, 2023 član dulegolub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 851 Napisano Octobar 9, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probacu,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...