ZoraNS 5545 Napisano Avgust 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Još odavno imam želju da odem na more van sezone i da uživam u pecanju i konzumiranju svega lepog što ulovim(o). U Grčkoj i Albaniji nisu potrebne dozvole, a obzirom da je Albanija bliža i jeftinija izbor pada na Albaniju. Slučajno sam na YT iskopao i koja je destinacija dobra za te stvari.... ...a pronašao sam čak i odgovarajući smeštaj (mora da bude u prizemlju sa dvorištem da ima mogućnost čišćenja i pripreme ribe). Radi se o ovom... Guroal Holiday House, Shëngjin, Albania WWW.BOOKING.COM Located in Shëngjin, within a 3-minute walk of Ylberi Beach and 0. Cena smeštaja za studio sa tri ležaja za 6 noćenja je oko 21.000 din što mi deluje povoljno (ista cena je i za jednu i za 4 osobe). Za sredinu septembra ima slobodna još dva takva studija. Koliko sam video taj smeštaj se izdaje do kraja septembra pa posle ide u zimski san. Išao bih negde polovinom septembra dok je još toplo more pa može i kupanjac, a zbog gomile pecaroške opreme bih išao autom. Imam ugrađen gas tako da bi i troškovi goriva bili mali, naročito na Kosovu i Albaniji gde je gas znatno jeftiniji nego kod nas. Ako smo dobri ribolovci troškovi na hranu bi trebali biti minimalni . Pivo i vino ne možemo da proizvedemo tako da bi to bio udarni trošak . Raniji plan je bio da jedan komšija ide sa mnom, ali je zbog porodičnih problema morao da odustane. Ako ima još neko zainteresovan za 6 ili više dana pecaroškog hedonizma može da se javi ovde ili na PP Promenio Avgust 15, 2023 član ZoraNS 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...