Markone88 4815 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Za dobrog druga potreban skuter 50cc, nema A, tako da ne moze nista preko toga. Bitno da je ocuvan i odrzavan. Do 1000e. Ako imate javite ovde ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano Maj 12, 2023 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio NRG 50 2T,2005,uradjena masina i stavljene nove gume DOT xx21,dobre kocnice,nov gel akumulator. Krsaste plastike,i ulaganje u prednju vilu (promena gumica i ulje) i kmh pinjon (polovan 40e,a nov 13k dinara). Registrovan jos oko 11 meseci,prodajem jer uzimam jace jer imam puno A i hocu da uposlim i sledeci jaci motor,kao sto sam i ovaj,posto je na dostavama. 900e cena,vlasnik. Za slike mi javi u poruci na koji broj da posaljem,ako je zainteresovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Krle1990 said: Piaggio NRG 50 2T,2005,uradjena masina i stavljene nove gume DOT xx21,dobre kocnice,nov gel akumulator. Krsaste plastike,i ulaganje u prednju vilu (promena gumica i ulje) i kmh pinjon (polovan 40e,a nov 13k dinara). Registrovan jos oko 11 meseci,prodajem jer uzimam jace jer imam puno A i hocu da uposlim i sledeci jaci motor,kao sto sam i ovaj,posto je na dostavama. 900e cena,vlasnik. Za slike mi javi u poruci na koji broj da posaljem,ako je zainteresovan. Saljem ovo pa javljam. Pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Maj 13, 2023 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje kuma moja Pedu r8, 2 godine star, mislim da je presla 4-5k kilometara. Mislim da mi rece 750e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, kvaicnenad said: Prodaje kuma moja Pedu r8, 2 godine star, mislim da je presla 4-5k kilometara. Mislim da mi rece 750e Moze biti zanimljivo. Pusti mi broj u inbox, pa da prosledim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4815 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kupio drug agility 50cc, 2021g, presao 9200km, platio ga 1300e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...