Baki Vrsac 240 Napisano April 9, 2023 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje drustvo. Prodajem moj auto. Mercedes E klass, W211, motor 1800cm3- benzin plin, automatik, karavan, alu felne, odlicne gume, sa servisnom dokumentacijom( zamenjeno ulje u motoru , diferencijalu, menjacu sa filterom i dihtungom kartera i ispiranjem hidro bloka, antifriz, kociona tecnost…) odrzavan porodican auto. Auto je u odlicnom stanju, svaki vid provere dozvoljen. Kupio sam drugi auto i sada mi je ovaj visak a potreban mi je novac. Cena nije fiksna 060-03124992 ne znam zasto ali ne mogu postaviti sliki niti link sa polovnih automobila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano April 9, 2023 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/21324922/mercedes-benz-e-200 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...