kineziolog 5 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan divan suncan dan... nova guma je montirana, hladnjak se vari trenutno. kasnije po nove plocice... a sutra u jednu valjanu voznju nadam se Jesi ga okitio ko i novogodisnju jelku ;D... Ko je ono nosi dogeybones na skracivanje..kako je proslo... pa na kraju sam odustao od ideje. par mehanicara i nekoliko ljudi koji rade sa metalima, a evo i danas maki, su mi rekli da nije pametna ideja skracivati to i variti, jer ce teret biti preveliki na to i ako slucajno pukne var... a, iskreno mi se bas ne daje 70 eura da narucujem iz luisa nove polugice . zato sam samo zategao amotrtizer pozadi, da kada sedne dvoje ljudi na motor, on se ne spusta mnogo.... a nalepnice, pa eto, bio sam u tom fazonu kada sam ga uzeo ;D. vec su mi dojadile, polako cu krenuti da ih skidam Slicna situacija je i sa mnom..Motor mi se puno spusti kad dvoje sjedne. Tako je neki oblik repa ko u GPZ-a... Pa se sve mislim sta da uradim. Znaci amortizer se moze dotegnuti. Sad sam planirao jedan dan da mu spustim rucke malo (vidjeo sam na jednom sajtu kako ide) jos da mu taj amortizer nekako namjestim i bice ko bombonica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili menjajye suvozaca... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 6, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan divan suncan dan... nova guma je montirana, hladnjak se vari trenutno. kasnije po nove plocice... a sutra u jednu valjanu voznju nadam se Jesi ga okitio ko i novogodisnju jelku ;D... Ko je ono nosi dogeybones na skracivanje..kako je proslo... pa na kraju sam odustao od ideje. par mehanicara i nekoliko ljudi koji rade sa metalima, a evo i danas maki, su mi rekli da nije pametna ideja skracivati to i variti, jer ce teret biti preveliki na to i ako slucajno pukne var... a, iskreno mi se bas ne daje 70 eura da narucujem iz luisa nove polugice . zato sam samo zategao amotrtizer pozadi, da kada sedne dvoje ljudi na motor, on se ne spusta mnogo.... a nalepnice, pa eto, bio sam u tom fazonu kada sam ga uzeo ;D. vec su mi dojadile, polako cu krenuti da ih skidam Slicna situacija je i sa mnom..Motor mi se puno spusti kad dvoje sjedne. Tako je neki oblik repa ko u GPZ-a... Pa se sve mislim sta da uradim. Znaci amortizer se moze dotegnuti. Sad sam planirao jedan dan da mu spustim rucke malo (vidjeo sam na jednom sajtu kako ide) jos da mu taj amortizer nekako namjestim i bice ko bombonica ;D ali pazi, kada ga zategnes, pa kada ponovo sednes na njega imaces osecaj da ti je sediste tvrdo kao crkvena klupa. ali treba samo malo vremena da se naviknes. meni iskreno to sada mnogo vise odgovara nego onaj stari meki polozaj. i da, pazi se rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto su ti Bane i Marko rekli o kocincama ce ti reci svako dobronameran, a ti radi kako 'oces (znam, to je samo PRIVREMENO) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 7, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Neko (mislim mrle) je pitao za lanac i lancanike. Sada je u Louisu na popustu komplet lanac-lancanici 80e/90e u zavisnosti od godista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam upoznao brata po ER-u na miseluku, konacno... I jednog GePeZeovca koji je konancno provozao pravi motor! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 9, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam upoznao brata po ER-u na miseluku, konacno... I jednog GePeZeovca koji je konancno provozao pravi motor! ;D ;D ;D da, da ... tesko mi je da izgovorim to, ali nije hrdjav taj ER5. vrrrlo lepo ide. bas mi se djasvi... samo mu je polozaj sedenja jako cudan. ma mora da sam se navikao na udoban GPZ pa mi ovo nije odgovaralo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako brate, svako zna sta mu vise stima... Nadam se da vam je bio lep boravak u gradu heroju i da se ubrzo ponovo druzimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću malo offovati sad, ali nećete mi zameriti: u ZG kad sam bila, probala sam od prijateljice njenu Yamahu XJ 600 (u stvari samo sam sela). To ne da je visoko nego moram da skakućem da bi sela ;D. Eto krupniji ljudi imaju problem da odaberu motor, ali ni nama sitnima nije lako :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo tu je Tomos mery 4 ;D ;D ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je GePeZeovci, nesto ste se ucutali? Zima, zima, a sneg do nogu, voziti motor ja ne mogu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sta je GePeZeovci, nesto ste se ucutali? Zima, zima, a sneg do nogu, voziti motor ja ne mogu... ;D Tako nešto, a mi vozimo kvalitetne mašine pa nemamo o čemu da diskutujemo cele zime kao ovi što sve vreme popravljaju one afrike i trans alpove ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pljuc, pljuc, pomeri se sa mesta... Nemoj da nam bude kuku lele sa prvim zracima sunca.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 19, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pljuc, pljuc, pomeri se sa mesta... Nemoj da nam bude kuku lele sa prvim zracima sunca.. e pa, da se ne desi to . da vas priupitam nesto. kakav antifriz stavljate u mahinu? koja marka, oznaka ili sta vec? koliko vode, koliko antifriza ide?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 19, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja t nisam ni gledao,znam da ima antifriz,bio je u njema,motor je u garazi pa nema brige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 19, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ja t nisam ni gledao,znam da ima antifriz,bio je u njema,motor je u garazi pa nema brige hehe, pa bilo je i kod mene, ali sam morao sada skoro da izpraznim sistem i sada ne znam sta da stavim :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 19, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki obican kod kuce,mislim kakve veze ima.Kupis antifriz i sipas .Mislim sta drugo Samo ako u taj obican podrazumevas antizriz za aluminijumske hladnjake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 20, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na prolece ce biti dobra i voda cesmusa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Na prolece ce biti dobra i voda cesmusa... da , ali ce i ventilator onda vrlo cesto pevati od pregrevanja motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan palio se meni dosta cesto, jer mi je ceo sistem bio jako zaprljan, pa sam kupio onaj wyns-ov preciscivac hladnjaka. stavio celu bocicu i tako vozio nekih 3-4 dana i ispustio to. i vise nije dizao temp... ali mi je i dalje par puta upalio ventilator na susretima, na defileima tacnije. zato ih i ne volim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Februar 20, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da pali ventilator, da je opasno, stavio bi proizvodjac da se ranije pali, i sl. Bitno je da ne ode do crvenog i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veci je problem kada uopste ne upali... Neka samo on njega pali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Februar 23, 2009 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno sipajte propisani antifriz zato što je njegova temperatura ključanja oko 110-115 stepeni, mnogo više nego obične vode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ili da prodjete ko moj kum... Uredno je sipao vodu, i jesenas kada smo nasuli antifriz piski na sve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Zamrla nam tema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...