Jump to content

Moto Zajednica

KAWASAKI ER-5 i GPZ 500

Recommended Posts

• Zainteresovan, 730 postova

divan suncan dan... nova guma je montirana, hladnjak se vari trenutno. kasnije po nove plocice... a sutra u jednu valjanu voznju nadam se ;)

Jesi ga okitio ko i novogodisnju jelku  ;D... Ko je ono nosi dogeybones na skracivanje..kako je proslo...

pa na kraju sam odustao od ideje. par mehanicara i nekoliko ljudi koji rade sa metalima, a evo i danas maki, su mi rekli  da  nije pametna ideja skracivati to i variti, jer ce teret biti preveliki na to i ako slucajno pukne var... a, iskreno mi se bas ne daje 70 eura da narucujem iz luisa nove polugice . zato sam samo zategao amotrtizer pozadi, da kada sedne dvoje ljudi na motor, on se ne spusta mnogo.... a nalepnice, pa eto, bio sam u tom fazonu kada sam ga uzeo ;D. vec su mi dojadile, polako cu krenuti da ih skidam  ;)

Slicna situacija je i sa mnom..Motor mi se puno spusti kad dvoje sjedne. Tako je neki oblik repa ko u GPZ-a... Pa se sve mislim sta da uradim. Znaci amortizer se moze dotegnuti. Sad sam planirao jedan dan da mu spustim rucke malo (vidjeo sam na jednom sajtu kako ide) jos da mu taj amortizer nekako namjestim i bice ko bombonica ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

divan suncan dan... nova guma je montirana, hladnjak se vari trenutno. kasnije po nove plocice... a sutra u jednu valjanu voznju nadam se ;)

Jesi ga okitio ko i novogodisnju jelku  ;D... Ko je ono nosi dogeybones na skracivanje..kako je proslo...

pa na kraju sam odustao od ideje. par mehanicara i nekoliko ljudi koji rade sa metalima, a evo i danas maki, su mi rekli  da  nije pametna ideja skracivati to i variti, jer ce teret biti preveliki na to i ako slucajno pukne var... a, iskreno mi se bas ne daje 70 eura da narucujem iz luisa nove polugice . zato sam samo zategao amotrtizer pozadi, da kada sedne dvoje ljudi na motor, on se ne spusta mnogo.... a nalepnice, pa eto, bio sam u tom fazonu kada sam ga uzeo ;D. vec su mi dojadile, polako cu krenuti da ih skidam  ;)

Slicna situacija je i sa mnom..Motor mi se puno spusti kad dvoje sjedne. Tako je neki oblik repa ko u GPZ-a... Pa se sve mislim sta da uradim. Znaci amortizer se moze dotegnuti. Sad sam planirao jedan dan da mu spustim rucke malo (vidjeo sam na jednom sajtu kako ide) jos da mu taj amortizer nekako namjestim i bice ko bombonica ;D

ali pazi, kada ga zategnes, pa kada ponovo sednes na njega imaces osecaj da ti je sediste tvrdo kao crkvena klupa. ali treba samo malo vremena da se naviknes. meni iskreno to sada mnogo vise odgovara nego onaj stari meki polozaj. i da, pazi se rupa  ;)

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ovo sto su ti Bane i Marko rekli o kocincama ce ti reci svako dobronameran, a ti radi kako 'oces (znam, to je samo PRIVREMENO)

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Neko (mislim mrle) je pitao za lanac i lancanike. Sada je u Louisu na popustu komplet lanac-lancanici 80e/90e u zavisnosti od godista.

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000

Za vikend sam upoznao brata po ER-u na miseluku, konacno... I jednog GePeZeovca koji je konancno provozao pravi motor!  ;D ;D ;D

Za vikend sam upoznao brata po ER-u na miseluku, konacno... I jednog GePeZeovca koji je konancno provozao pravi motor!  ;D ;D ;D

da, da ... tesko mi je da izgovorim to, ali nije hrdjav taj ER5. vrrrlo lepo ide. bas mi se djasvi... samo mu je polozaj sedenja jako cudan. ma mora da sam se navikao na udoban GPZ pa mi ovo nije odgovaralo  ;):)

• Svrati ponekad, 357 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000

Ako brate, svako zna sta mu vise stima... Nadam se da vam je bio lep boravak u gradu heroju i da se ubrzo ponovo druzimo...  ;)

• Svrati ponekad, 139 postova

Ja ću malo offovati sad, ali nećete mi zameriti: u ZG kad sam bila, probala sam od prijateljice njenu Yamahu XJ 600 (u stvari samo sam sela). To ne da je visoko nego moram da skakućem da bi sela ;D. Eto krupniji ljudi imaju problem da odaberu motor, ali ni nama sitnima nije lako :o

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

Sta je GePeZeovci, nesto ste se ucutali?

Zima, zima, a sneg do nogu,

voziti motor ja ne mogu...  ;D

Tako nešto, a mi vozimo kvalitetne mašine pa nemamo o čemu da diskutujemo cele zime kao ovi što sve vreme popravljaju one afrike i trans alpove  ;D ;D ;D

pljuc, pljuc, pomeri se sa mesta...

Nemoj da nam bude kuku lele sa prvim zracima sunca..  8)

e pa, da se ne desi to ;). da vas priupitam nesto. kakav antifriz stavljate u mahinu? koja marka, oznaka ili sta vec? koliko vode, koliko antifriza ide??

Ja t nisam ni gledao,znam da ima antifriz,bio je u njema,motor je u garazi pa nema brige

hehe, pa bilo je i kod mene, ali sam morao sada skoro da izpraznim sistem i sada ne znam sta da stavim  :-\

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: cbr900rr

Imam neki obican kod kuce,mislim kakve veze ima.Kupis antifriz i sipas :D.Mislim sta drugo

Samo ako u taj obican podrazumevas antizriz za aluminijumske hladnjake  ;)

palio se meni dosta cesto, jer mi je ceo sistem bio jako zaprljan, pa sam kupio onaj wyns-ov preciscivac hladnjaka. stavio celu bocicu i tako vozio nekih 3-4 dana i ispustio to. i vise nije dizao temp... ali mi je i dalje par puta upalio ventilator na susretima, na defileima tacnije. zato ih i ne volim  :P

• nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova
  • Motocikl: 4x4

Normalno je da pali ventilator, da je opasno, stavio bi proizvodjac da se ranije pali, i sl. Bitno je da ne ode do crvenog i to je to.

• Svakom po zasluzi, 12425 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Obavezno sipajte propisani antifriz zato što je njegova temperatura ključanja oko 110-115 stepeni, mnogo više nego obične vode.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja