Evil_Zo 8 Napisano Januar 11, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1889 Napisano Januar 11, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sad malo da porazmislim koje cu slike da postavljam na forum. Ovaj kaskader, cini mi se, nije slavno zavrsio? Video sam ove slike negde u novinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Januar 11, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ewo skromnih par fotki i sa moje strane .. Ima ih josh brdo al moram da preturam po diskowima .. ;D Owo je za razliku od chika Mikinih i chika Gremlinowih fotki street life ;D .. osim fotke br.2 koja je fotkana u Kolubari .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ono sa kaskaderom se zavrsilo tragicno, covek je posle mnogo vremena u komi preminuo... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mojih skromnih fotogafija zivota... naravno da nisu ni priblizno pune emocija kao vase ali su moje pa ih volim..... ove su iz Dominikane Beograd A zbog ove gde vidimo majmuce u njegovom prirodnom okruzenju bih zatvorio Zoloski Vrt.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan O, pa momci vi ste verovatno profesionalci. Lepo, lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sa kaskaderom se zavrsilo tragicno, covek je posle mnogo vremena u komi preminuo... :'( Da, na zalost Zeljko je polomio vrat prilikom pada, na licu mesta je bio i Dr. Stija iz hitne sa ekipom i kolima (pominjan u temi o GSS-u) koji ga je prihvatio, ali na zalost i uprkos ultra-brzom transportu u urgentni nije bilo spasa. Bio je u komi nekoliko nedelja. Moram da kazem, da nisam stavio sve slike posto su jako potresne, pogotpvo kad su mu skinuli kacigu. Posle tog dogadjaja, Beogradske vlasti i MUP su reshili da otkazu vec planirani godisnji kongres kaskadera iz bezbednosnih razloga a i da se ne uznemirava javnost. Prakticno su svi koji su gledali dogadjaj gledali neciju smrt , ili kako su to nazvali neki mediji "javno samoubistvo". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sama akcija se nije zavrsila po planu jer je auto trebao da padne u vodu pod uglom od 90 stepeni, a dogodilo se nesto neocekivano i okrenuo se za 180 stepeni i pao na krov pa je bio isti efekat kao da je pao na beton jer je bila velika brzina i povrsina auta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sama akcija se nije zavrsila po planu jer je auto trebao da padne u vodu pod uglom od 90 stepeni, a dogodilo se nesto neocekivano i okrenuo se za 180 stepeni i pao na krov pa je bio isti efekat kao da je pao na beton jer je bila velika brzina i povrsina auta... Koliko sam ja shvatio, sve je bilo pogresno: loshe proracunato opterecenje auta i balans, auto je bio skroz truo, pao je na krov pljostimice, cevi roll-bara su probile truli lim a krov se deforimisao i Zeljku slomio vratne prsljenove. Ronioci iz SAJ-a su munjevito zakachili sajlu dizalice za kola koja su odmah izvucema na obalu tako da Zeljko nije ostao bez vazduha , kako su neki mediji pisali. Dr. Stija je odmah kad su skinuli kacigu rekao da nikako nije dobro, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Januar 11, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!! Ovakva parada fotografija na jednom mestu! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki fotograf ali evo malo slika koje mislim spadaju u ovu temu . Bunker u Beogradu u mom omiljenom izgledu ;D ;D Moj macor na spavanju kod omiljenih vrata od kuhinje ;D Malo slika bratske rusije I na kraju oblaci made in russia :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Januar 11, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako smem i ja da se igram pošto kao i hitman nisam imao priliku da se vijam po ratištu i nekim krzinim zonama (iako mi je velika želja), i moji kadrovi su isključivo daily lifetime slučajnih prolaznika u mom životu ... ako se ne varam, photo journalism je samo deo pravca life fotografije? ili kako sam negde pročitao, a sada ne mogu da pronadjem, "komercijalni" deo life fotografije? ... mada ... uvek mi je teško bilo da u glavi spojim dokumentarac i komercijalu ... valjda ću zato ja dugo još biti ovde gde jesam, a vi tamo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako smem i ja da se igram pošto kao i hitman nisam imao priliku da se vijam po ratištu i nekim krzinim zonama (iako mi je velika želja), i moji kadrovi su isključivo daily lifetime slučajnih prolaznika u mom životu ... ako se ne varam, photo journalism je samo deo pravca life fotografije? ili kako sam negde pročitao, a sada ne mogu da pronadjem, "komercijalni" deo life fotografije? ... mada ... uvek mi je teško bilo da u glavi spojim dokumentarac i komercijalu ... valjda ću zato ja dugo još biti ovde gde jesam, a vi tamo :-\ Hitman je prespavao krizne situacije... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hitman je prespavao krizne situacije... ;D ;D ;D Ahahahahahahaha !!! maaaa neeeeeee !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hitman je prespavao krizne situacije... ;D ;D ;D Ahahahahahahaha !!! maaaa neeeeeee !!! ;D ;D ;D Imperija uzvracha udarac... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan kakve slike :o :o :osvaka casti ovo je vredelo cekati da ova moja krsina otvori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 11, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo od mene ! ;D Caj u Sahari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuu tek sad vidim koliko sam vodio prazan zivot..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo domace politicke scene...no comment... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Djurdjevdan, u naselju ispod mosta "Gazela"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Banjska, kod Kosovske Mitrovice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 543 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan gremlin nisi ti mutav znas gde da ides za djurdjervdan da slikas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prirodne lepote Crne Gore.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kosovo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...