Jump to content

Moto Zajednica

pomoc za suzuki savage ls 650!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: yzf750r i savage 650

pozdrav!!!!!!imam problem,ne mogu da pronadjem ZUPCANIKE bendiksa(free lauf),verovatno je dugo paljen bez dekompresora i zupcanici su se izlomili,pokusao mi je to neki glodac popraviti ali nije pogodio cvrstinu materijala i isto se desilo.dekompresor sad radi i motor na guranje pali i dobro ide ali treba ga i gurati posto ima jaku kompresiju.hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 21 postova

hvala na savetu,zupcanike sam nosio kod majstora ali izgleda da je hteo samo da me se resi i nije ih obradio kako treba,kad sam ih vratio dva puta je upalio na zub,treci put izlomio opet tamo gde je dovarivao.......nije verovatno dobro obradio termicki i cementirao i sad mi opet pravi druge jer sam mu platio 100 eura,ali neznam kako ce uraditi sad.javio mi se jutros jedan clan foruma kaze da moze nabaviti za 140 eura ali neznam da li da cekam sta ce mi majstor napraviti ili da narucujem ove....... :-\

• U prolazu, 21 postova

juce namontirani zupcanici........nije paljen dugo,na minus 5 trebalo je dosta da upali ali kada se zagrejao pali na jedan zub.jedino me plasi zvuk pri anlasovanju,da li je normalno da se tako jako cuju zupcanici???????

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja