mirno600 92 Napisano Decembar 4, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me dali pasuju cajgeri od cbr f3 na cbr f2 i dali se nesto treba budziti. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 4, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Obicno na cajgerima sa donje strane ima neka oznaka npr: 4/17 . Ona oznacava prenosni odnos pinjona i transmisije. Ako ti se to poklopi onda pasuju. Napomena - ovo vazi samo za obicne ( mehanicke ) satove sa sajlom . Ako su u pitanju digitalni, ili elektronski satovi - za njih ne znam, mada bi po nekoj logici i oni trebali da imaju neku oznaku. Mozda bi najbolje bilo da odes do nekog tahografiste, pa da to izbistrite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Decembar 5, 2008 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru pogledacu za tu oznaku ali mene zanima i kacenje i dzekovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...