Triva Rossi 8 Napisano Avgust 15, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi, nesto sam cackao internet i nasao sam sliku kawasakija ZXR 250!!! Nasao sam sliku 2005 godiste, EXTRA izgleda!!!! Na njemu pise ZX-2R!!! Gledao sam u katalogu ali ga nema!!! Ako neko ima iskustva sa ovim motorom ili ako neko zna gde bi mogao da ga nadjem!!! Postavio bih sliku ali ne znam kako :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 15, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi' date=' nesto sam cackao internet i nasao sam sliku kawasakija ZXR 250!!! Nasao sam sliku 2005 godiste, EXTRA izgleda!!!! Na njemu pise ZX-2R!!! Gledao sam u katalogu ali ga nema!!! Ako neko ima iskustva sa ovim motorom ili ako neko zna gde bi mogao da ga nadjem!!! Postavio bih sliku ali ne znam kako :oops: :oops: :oops:[/quote']Mislim da se taj motor ne proizvodi vise, a i ako se proizvodi kojim slucajem vjerovatno je to samo za americko trziste. Isto kao i Ninja 250R (u Evropi GPX250), prestala je da se pravi kod nas ranih devedesetih, a u Americi se jos prodaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 15, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan i meni je on zapao za oko :!: :!: :shock: A svidja mi se i ZXR400, potpuno je isti samo ima 400ccm Ja planiram neku 400-tku sledecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...