Katarina* 5 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kako da se predstavim,kad mi ovo go... od kompa opet blokira, mrzim kad je glup a ima protok 700 i kusur, i kako da ne mrzim. Kako da platim kaznu od 100 000 kad nemaaam. Mrzim kad mrzim zbog drugih a znam da ne mrzim. I kako ja sad opet da izmenim profil. I mrzim kad jos neko koristi moj profil a mrzi ga da otvori svoj.A u stvari nikog ne mrzim, kazem da mrzim a nije tacno, e to mrzim. I mrzim kad me jede bes.. SVE Vas nikako ne mrzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 10, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pa doooobro ... dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan dobro :Ddosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebstel 0 Napisano Decembar 10, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je i to dovoljno bitna je volja a za upoznavanje ima vremena dobro dosla ti nama ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Decembar 12, 2008 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Bon jour! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Decembar 13, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV.KO SI DA SI? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Januar 24, 2009 Drug član, 1182 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...