Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 3, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Polovna, odlicna Metzeletr Me1 35evra Info na PP ili na 064/0436373 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 4, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan 30 evra........................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada_ZR 9 Napisano Novembar 19, 2008 BJB Maxi Scooter Club, 107 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan e cao drugar je li jos guma na prodaju , ako jes nudim 25 e vise nemam , pa ako ti odg , javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 24, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pobogu covece pogledaj datum Napisao 19 November 2008 - 13:34 PM 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan e cao drugar je li jos guma na prodaju , ako jes nudim 25 e vise nemam , pa ako ti odg , javi Imam Bridgestone odlicnu,Dot 010,mozes dobiti za te novce ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan nista me ne kosta da pitam , evo odma se javio drugi kolega , :PP mozes da mi posaljes sliku gume na email. dieselduka@yahoo.com, hvala u naprijed !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan nista me ne kosta da pitam , evo odma se javio drugi kolega , :PP mozes da mi posaljes sliku gume na email. dieselduka@yahoo.com, hvala u naprijed !! Sta je ovo,svi traze slike,a ja glup za slikanje!Pokusacu u ponedeljak,ali guma je 100% upotrebljiva! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan bi sam da vidim kakva je sara ,, ako mozes posalji .. hvala jos jednom ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...