M a R k o 411 Napisano Octobar 31, 2008 Drug član, 1466 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je priblizna kilometraza na kojoj vrsite redovnu zamenu ulja i filtera za ulje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 628 Napisano Octobar 31, 2008 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Na 5000km menjam ulje na svakih 10000km filter ulja , a koristim Silkolene comp4 10 w 40 polu sintetiku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 31, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ulje se mijenja na onoliko km koliko pise u servisnij knjizici za svaki model motorcikla na planeti zemlji. Dakle, tamo pisu sve informacije, i za filter i za ulje i za sve ostalo. Sem toga, bilo je dosta ovakvih tema na forumu, koristi pretragu, odmah ces naci bar dvije iscrpne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 31, 2008 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan na 6000 km, i ulje i filter ulja..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 1, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Knjiga kaze na 12000km - zbog starosti motora ja sam to zacrtao na 10000 trenutno sam na 14000 a zamena ulja jos uvek ceka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...