zander 13 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan osiguranje za divno cudo funkcionise!!! Posto je vozac auta KRIV, njegova osig.kuca DDOR Novi Sad je brzo odradio stetu za motor i jaknu kacigu i rol-bar za motor kao dodatno ugradjen . Cak sam mozda mogao i rucni sat da naplatim, ali ...nisam predao racune. Sve pobrojane "sitnice" sam pravdao sa profakturama ili racunima iz radnji gde sam ja to realno i kupio.Predmetisa crnog trzista imaju problem jer nemanje racuna ili profakture znace odbijanje OD da plati stetu. E to je bila materijala steta. Postoji i NEMATERIJALNA STETA. To su sve povrede,patnje, unakazenje, dusevni i fizicki bol, umanjena plata zbog bolovanja, itd itd. Na To jos moram da cekam. Eto dragi moji to je to. Nadam se da ova procedura nece trebati nikome, ali da znate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Decembar 14, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ma osiguranje se dobije kad tad,ali to nista nije vredno pakla koji prozivis. Jos jednom zelim ti brz oporavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 14, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma osiguranje se dobije kad tad,ali to nista nije vredno pakla koji prozivis. Jos jednom zelim ti brz oporavak... Ma da osiguranje je najNEvaznija sporedna stvar u situacijama kao sto je ovo sve sto se meni izdesavalo. No, ranije toga nije bilo ili su osiguravajuce kuce propadale ili bile "no name", a kad treba da isplate odstetu samo ih nema... Danas je ta stvar koliko-toliko resena. Za ostecenog i definitivno znaci, ali samo kao mala satisfakcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekifamilija 0 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: VOZDOVAC-MEDAK Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se oglasi i familija, bio sam na urgentnom pet minuta nakon sto je doca stigao, ono sto niste videli na slikama je mnogo gore, naime posle udarca se nije secao nicega, seksualno je uznemiravao sestre sto i nije strasno sve dok mene nije pomesao sa sestrom ;D sedi pored mene i smeje se zadovoljno....a citat"Opusti me sestro" posto se sve dobro zavrsilo ostaje omiljena uzrecica u klubu. PS: Uostalom sestre najbolje opustaju doktore, ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 15, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ma Dekice moj, ti si najruznija sestra na svetu!! Bas sam tzv.'kurate srece" sa sestrama. Od svih onih slatkisa bas tebe da nafatam...hehe ;D Stvarno sam jako udario glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zander 13 Napisano Decembar 23, 2008 U prolazu, 39 postova Lokacija: BGD Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan A evo i vica na moj racun. Sam sam ga osmislio: SLEDECI PUT,(vidi slike), TREBACE MI SAMO VARILAC, A NE HIRURG!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...