JankoR 471 Napisano Octobar 8, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za starije i iskusnije članove,podijelite iskustva,predložite i kritikujte. Naravno tema nije interesantna samo nama i cg već i svima koji odluče da putuju kroz cg a imaju neki kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda kao i sve ostalo tako su i motori u CG savršeni. Ne kvare se , ne rade im se redovni servisi jer nije potrebno,ma milina jedna. tako da niko i ne zna nijednog servisera.Šta vam je jevropa dragi moji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta tu ima mnogo da se prica ... osim Yamahe na Cetinju ... u Podgorici sto valja to su Musa i Batko ... nisam siguran za Krismu ... cini mi se da samo servisiraju ono sto je u garanciji kod njih ... za sve ostalo : Musa ili Batko (iskreno , i ne treba ti niko treci) Nadam se da je bilo od koristi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Octobar 10, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan što će ti servis, jado, kad crkne kupiš novi i ćeraš, pa nijesi ga suvim zlatom platio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Savet: Ako vidis jednog krezavog majstora, ti bezi!!! Da ne ogovaram dalje, dovoljno je za prepoznavanje... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 10, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Savet: Ako vidis jednog krezavog majstora, ti bezi!!! Da ne ogovaram dalje, dovoljno je za prepoznavanje... :-X Cuo sam da dobro mijenja prednji lancanik, ali ne i lanac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 10, 2008 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Savet: Ako vidis jednog krezavog majstora, ti bezi!!! Da ne ogovaram dalje, dovoljno je za prepoznavanje... :-X Viđu đevojko ja ne bježim no od mene bježe, a kat ig dovatim. kako sam opasan a ;D Kako, đe, što, objasni malo. Savet: Ako vidis jednog krezavog majstora, ti bezi!!! Da ne ogovaram dalje, dovoljno je za prepoznavanje... :-X Cuo sam da dobro mijenja prednji lancanik, ali ne i lanac ;D Anu reči zemo, ja neću nikome časna riječ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Octobar 10, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mozes da ga ne prepoznas, veruj . Obala je u pitanju. Ti mu doneses lanac da promeni, on kaze ok, kad se vratis on kaze, nisam promenio, posto nema potrebe :o (citaj: ne znam, nemam alat...), a lanac cangrlja ko zvecka, na oko vidis da je izlomljen i istegnut nejednako! Al ti zato odrzi divno predavanje o menjanju spanera i izogovara sve druge majstore. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Decembar 9, 2008 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan andrija +38269334113 ...radi kao vojni pilot na aerodromu...maher za mehaniku i retko dobar kao chovek....nije uvaljivach a radi i sa 3-t racingom tj. gagijem iz balosave...ako nekom treba neka se slobodno pozove na mene tj. hoze-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 28, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=21&t=749 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...