mcm-racing Deni 0 Napisano Januar 30, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan 50e za par krugova je malo bezobrazna cena. za nase uslove jeste...a u drugu ruku i nije,gde mozes da se izivis za te pare?prosle godine smo vozili 4x30min,to je bilo vec na granici izdrzljivosti,za nas pocetnike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 50e za par krugova je malo bezobrazna cena. za nase uslove jeste...a u drugu ruku i nije,gde mozes da se izivis za te pare?prosle godine smo vozili 4x30min,to je bilo vec na granici izdrzljivosti,za nas pocetnike! Kao sto si i rekao za nese uslove je puno, jako puno, druga je stvar sto u Srbiji ne postoji profi staza pa onda daj sta das, mogu da rokaju cenu koliku hoce, a nesto sasvim trece je sto dobijes 2h voznje od kojih bi (ja bar) plafon uspeo da iskoristim sat, u tom slucaju ja bih i da platim upola cene i vozim onoliko koliko mogu, fizicki i psihicki. Ali to organoizatoru naravno da nikako ne odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan 50e za par krugova je malo bezobrazna cena. Na Grobniku sat vremena 45,- evra....jeste da je prava staza ali treba i otici do tamo ;D Inace taj slobodan trening su prosle godine po prvi put pravili kod nas (i otisli su preko 1000,- evra u minus) da mogu ljudi da se izvozaju i oprobaju.Treba platiti vojsci za stazu,sudije,obezbedjenje itd. da ne nabrajam dalje.Mislim da dosta nas moze da izdvoji tih 50 evra jednom u godinu dana...malo se smanji voznja po lokalu i za 3 meseca ostane 50 evra vise u dzepu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 31, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, hoce li uopste i biti prilike da potrosimo tih 50e kod nas ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 31, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, hoce li uopste i biti prilike da potrosimo tih 50e kod nas ove godine? Pitao sam receno mi je da ce biti...sad videcemo kao sto sam rekao prosle godine su otisli u minus a ti si jedini sa foruma koji je zainteresovan ;D ;D...sem nas naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 11, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Na hepeningu na Grobniku 4 treninga po pola sata otprilike 90 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Februar 11, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Na hepeningu na Grobniku 4 treninga po pola sata otprilike 90 e. pa to sam i rekao... 4xpola sata = 2 sata x45 evra = 90 evra ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...