Janjke 42 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bi na FZR 600 93 da skratim lonac...iskreno najvise zbog zvuka jer sam cuo da dobija dosta bolji zvuk.... Iskreno da kupim novi lonac nikako nisam u mogucnosti..ali da preradim to valjda jesam to bar ne bi trebalo da bude skupo.... Imam fabricki auspuh ali izgleda da je pre mene neko cackao isti....pa mu je sada jako cudan zvuk kao da nije 600 vec 400 ccm ili tako nesto mislim nesto mu fali... Moze li ikakva pomoc po tom pitanju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Septembar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan uh da si u svilajncu mnogo bismo lakse to odradili,ja radim auspluhe,ako se nesnadjes posaljes mi postom i ja ti to ocas posla sredim samo mi se javni na pp ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...