Gremlin 24 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.prestigecamera.com/ViewProduct.aspx?ID=3645363&l=Everyprice http://www.techondigital.com/product.asp?productid=zumo550 http://www.cameraaddict.com/viewproduct.aspx?ID=3613090&l=Everyprice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 11, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan naravno da je moguce,tamo je sve moguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam NUVI 200 u Italiji platio 120 eura, a kod nas je oko 16.000din ili i više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam NUVI 200 u Italiji platio 120 eura, a kod nas je oko 16.000din ili i više Moj kolega je kupio NUVI 200W u Rijeci, na nekom popustu, posto ima samo neke karte Alpa (kao neki bundle samo za skijashe) , kad je povratio PDV, izasao ga je 90 Eura. U Beogradu kosta sa SCG Route 21287,00 dinara, iliti po danasnjem kursu (76,4593) citavih 278 Eura. :-X :-X :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajte molim vas pa gde to ima jeftinije nego kod nas ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 11, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ajte molim vas pa gde to ima jeftinije nego kod nas ;D ;D ;D ;D ;D Shejtan, ajde mi se javi na mobilni kad te zovem ??? U stvari isgleda mi je Cope dao wrong number.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je moguce, osim drvenog sporeta i burgije za cetvrtaste rupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Zabluda pa smederevci su preko 30 god. pravili drvene sporete samo su morala da se u njih loze bagremova drva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Septembar 14, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga... pokvari mi izreku...... nista, ostala mi ova burgija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6460 Napisano Septembar 14, 2008 Enduraš, 6408 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto, kome treba zumo neka pogleda ovu temu http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=17607.0 i ustedi bar 50% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Septembar 28, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je u Americi i Evropi zumo (kao i skoro sve drugo uostalom), dosta jevtiniji nego kod nas, ali mislim da navigacijski uredjaji kupljeni u USA dolaze fabricki sa kartom Severne Amerike, tako da bi se na cenu placenu tamo trebalo dodati jos oko 150 Eur za City Navigator NT DVD, neophodan za neka ozbiljnija putovanja po Evropi. Greska koju bajkeri obicno prave je da smatraju Louis obaveznim za kupovinu svega sto se stavlja na motor i na vozaca, iako se mnogo toga moze naci u inostranstvu po daleko povoljnijim cenama. Zumo 550 se recimo u nemackim prodavnicima (takodje i na nemackom e-bay-u), moze naci za oko 540 Eur(full package naravno), i to bi bio moj izbor za kupovinu doticnog. U Louis-u je 700, ovde nesto preko 800 eur ako se ne varam. Ja licno, carinu i porez ne placam osim kad moram, a drugacije cu raditi kada drzava ukine monopol cetvorici-petorici ljudi da kontrolisu uvoz i prodaju 80% artikala u ovoj zemlji, po cenama daleko visim nego u svim drugim (mnogo razvijenijim) zemljama. I osecam se jako dobro nakon toga. Takodje se ne bih slozio sa onima koji smatraju da je kupovina preko e-bay-a "macka u dzaku". Mnoge ugledne prodavnice(u ovom slucaju i ovlasceni Garminovi zastupnici) prodaju robu na e-bay-u, napr. Zumo 550 uz dve godine garancije. Ko putuje tamo ili ima nekog u Nemackoj da mu stvar kupi, 250 Eur ustede je sasvim dovoljan razlog da tako i uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 30, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas: http://www.nakupovanje.net/garmin-zumo-550-gps-navigator-pr-1110518?xid=b900c68565779aab56e41d3c6981504a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Octobar 1, 2008 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Eto Tomo... A kod vas prosecna plata oko 1000 Eur, kod nas oko 300. Jbaše nam kevu naši političari i uvoznici sa najvećim maržama u Evropi. Od odeće i hrane, pa sve do tehničke robe... Pa ima iz inata da uzmem nemačku vizu, povratnu kartu do Berlina sa German Wings-om za jedno 60 eura, i da odem u Nemačku samo za Zumo. I opet se isplati... ;D Pa kad me u ambasadi pitaju za razlog putovanja, kažem lepo: Kupovina GPS uređaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 1, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto Tomo... A kod vas prosecna plata oko 1000 Eur, kod nas oko 300. Jbaše nam kevu naši političari i uvoznici sa najvećim maržama u Evropi. Od odeće i hrane, pa sve do tehničke robe... Pa ima iz inata da uzmem nemačku vizu, povratnu kartu do Berlina sa German Wings-om za jedno 60 eura, i da odem u Nemačku samo za Zumo. I opet se isplati... ;D Pa kad me u ambasadi pitaju za razlog putovanja, kažem lepo: Kupovina GPS uređaja. Naruchi iz Amerike, tamo ti je skoro upola jeftinije nego u Beogradu...ja sam samo platio drugaru koji ga je doneo par piva... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...