strasilo 3893 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je slijedeća... Stari ( matori, ćale, tata, otac... ) mi je vozio utrke... davno nekad.... bio i prvak juge par puta, možda je netko i čuo za njega, ali nebitno za ovu temu... Kad je počeo voziti superbike ( tad je to bila klasa TTF1 750 ) kupio je suzuki GSXR 750 i s njim osvojio dva naslova prvaka države u toj klasi, onda je prodao motor i kupio drugi. Mene sad malo hvata nostalgija jer je to bio motor koji sam ja vozio sa svojih 13 godina i jednstavno mi je prirastao srcu.... Našao sam ljude ( jednog po jednog ) koji su kupili motor i prodali dalje i tako sam došao do informacije da je motor 1994.g. završio u Kruševcu i tu mu gubim svaki trag dalje jer mi je malo problem iz HR stupiti u kontakt sa nekim koga nepoznam u SRB. Jučer sam se vratio sa susreta u Rumi gdje mi je prijatelj savjetovao ovaj forum i da tu pokušam doći do nekih informacija.. Nije mi bitno u kakvom je stanju motor i dali je u voznom stanju, jednostavno bih ga volio imati u garaži čisto da mi srce bude na mjestu Hvala svima koji mi daju neku korisnu informaciju... a ovih dana očekujem da bih imao i ime čovjeka iz Kruševca koji je kupio motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nabasas na ime tog coveka rado cu pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je promenio boju, ali pomoglo bi ako imas neku sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem .... Inače je motor bio crveno bijeli.... sa originalnim oklopima kad je prodan.... Stari je vozio trke sa zamjenskim, tako da su originalni ostali kao novi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Godiste, oprema, detalji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je promenio boju, ali pomoglo bi ako imas neku sliku... evo nekih starih slika... sve druge koje imam su sa zamjenskim oklopima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Godiste, oprema, detalji? Suzuki GSXR 750, 88.g. , crveno bijeli, tad je imao i W&H auspuh, kompletan, flash shibere, klipove, bregaste i opruge ventila.. vrlo specifična stvar, koja je i danas MORALA ostati na njemu je izbušena rama, odnosno rep je izbušen kao sito da bi se dobilo na težini ( da bi bio što lakši ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 8, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Uh , davno je bila ta 1994-a , ali raspitacu se , valjda ce se neko od starijih krusevackih motordzija setiti necega u vezi tog motora ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Septembar 8, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=23096.0;topicseen pitaj njega mozda on zna a mozda je to taj motor samo preradjen Hvala na pokušaju, ali to nije taj motor.... rama je od totalno drugog modela.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ja ti nemogu pomoci ali ti zelim puno srece u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17267.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 10, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan to je takav motor... hvala na informaciji ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujem .... Inače je motor bio crveno bijeli.... sa originalnim oklopima kad je prodan.... Stari je vozio trke sa zamjenskim, tako da su originalni ostali kao novi ... Probaj kod Saleta u Krusevcu inace drzi moto servis ili kod Saleta iz Nisa jer je on u to vreme vozio trke 0641286963 i verovatno zna tvog calca a voleo bih i ja da cujem ime jer sam u to vreme visi po trkama!Secam se Ivana Sole(imam foto sa njim iz Kraljeva) pa Silva Habata koji je vozio i GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 20, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Drago Josipović ... hvala na informacijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Septembar 20, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Drago Josipović ... hvala na informacijama... Cuo sam za coveka!Pozdrav!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
POP 6 Napisano Septembar 21, 2008 U prolazu, 44 postova Lokacija: BGD,Bezanijska kosa Prijavi odgovor kao problematičan Koje godiste je tvoj "Stari ( matori, ćale, tata, otac... )"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 21, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan '57 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima R1 plavobijela radjena u airbrushu sa crvenobijelim tockovima. Bila prije 3-4 godine kod Gorana u Sapcu pa je neki mali dosao valjda i polupao kad je probao i cini mi se da sam negdje vidio oglas da je neko prodaje kao naked ali trika nema da sad mogu da nadjem, uglavnom mislim da se vozi po Vojvodini. Izvinjavam se sto kvarim temu al reko nek bude tema za sve one koji traze neki motor po Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 26, 2008 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan samo naprijed..... što više ljudi pročita, veća je šansa da ga obojica nađemo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale Po 1 Napisano Novembar 2, 2008 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan JA ti nemogu pomoci ali ti zelim srecu u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan '57 Zar Drago nije `55????Da li je ovo taj suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan '57 Zar Drago nije `55????Da li je ovo taj suzuki. Au, sada će još i gerijatrija da mi postuje po forumu. Krenuće priče iz davnina, stara juga, glave sa kosom (trenutno su bez ali ne po izboru već po prirodi), ccccccccccccccccccccc, pa ovo će da boli ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Sad su svi Jul Brineri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Decembar 4, 2008 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...