Jump to content

Moto Zajednica

ZATVARANJE (letnje) MOTO SEZONE - Novi Sad

Recommended Posts

• U prolazu, 40 postova

Naleteo sam juče kod Sergeja na Ranč pa sam pokupio ovaj flajer ;)

Nisam proveravao da li već ima ova tema, ali ako ima, oprostićete mi jerbo sam frišak sa mora pa baš i nisam u toku  ::)

Inače lokaciju Ranča možete naći na adresi http://mkbrothers.org/srb/sergejev-ranc/lokacija.html

8thZatvaranjeMotoSezone.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 61 postova

sve sto Brothersi rade,ne moze biti lose  :)

Sale moram da te ispravim Brothersi ne organizuju ovo zatvaranje sezone, mada se sve desava kod nas na rancu mi nismo organizatori. Mi cemo kao i mnogi drugi biti samo posetioci.

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

i bosanski brother dolazi da pojede prase,kod sergeja je uvijek dobro

Prase? Ko je rekao prase?  ;D :D

Jes da nam je ovo pod nosom ali ce verovatno i "ekipa" doci malo da se druzi  :)

• , 1322 postova

Sale moram da te ispravim Brothersi ne organizuju ovo zatvaranje sezone, mada se sve desava kod nas na rancu mi nismo organizatori. Mi cemo kao i mnogi drugi biti samo posetioci.

sve se bojim da ces ti tamo mirno pijuckati svoje pivo  ;D

znaci,opet si u guzvi...

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

sve se bojim da ces ti tamo mirno pijuckati svoje pivo  ;D

znaci,opet si u guzvi...

Kad sam saznao kakva mi se budalasta ekipa natovarila ;D...meni se ne ide...a MORAM :D Teško domaćinima a i gostima  ;D ;D ;D

Nadam se dane će biti nekih svatova u blizini  ;) ;) ;)

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Na Rancu - kod Sergeja standardno dobro.Na skupu sam bio u petak sa namjerom da ostanem cijeli vikend , ali zbog nemilog dogadjaja za mene sa Ranca sam otisao u subotu ujutro. Ovom prilikom se "zahvaljujem" mome nepoznatom BRATU Bajkeru koji mi je petak na subotu noc prevrnuo motocikl Kawasaki Z 750 star mjesec dana i pricinio stetu pobjegavsi sto je krajnje nekorektno.Ljudski je bilo potraziti vlasnika oborenoga motora i barem mu se izvinuti za "nenamjerno" obaranje motocikla.Ovim tekstom bih zelio pokrenuti pricu koliko smo korektni - nekorektni kao ljudi i kao Bajkeri.Iz Novg Sada sam se spustio u Rumu gdje sam sa klupskim drugovima (MK Brothers) popio po pivo i oko 21h , jos uvijek pod losim utiscima i gorcinom o dogadjaju sa Ranca otisao kuci za Bijeljinu.

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ovom prilikom se "zahvaljujem" mome nepoznatom BRATU Bajkeru koji mi je petak na subotu noc prevrnuo motocikl Kawasaki Z 750 star mjesec dana i pricinio stetu pobjegavsi sto je krajnje nekorektno.Ljudski je bilo potraziti vlasnika oborenoga motora i barem mu se izvinuti za "nenamjerno" obaranje motocikla.Ovim tekstom bih zelio pokrenuti pricu koliko smo korektni - nekorektni kao ljudi i kao Bajkeri.Iz Novg Sada sam se spustio u Rumu gdje sam sa klupskim drugovima (MK Brothers) popio po pivo i oko 21h , jos uvijek pod losim utiscima i gorcinom o dogadjaju sa Ranca otisao kuci za Bijeljinu.

Druze, reci sta je bilo  ??? Sta se desilo? Ja sam bio u petak i video samo da se jedan FZ6 prevrnuo i odmah sam skocio da pomognem coveku. Ali ovaj tvoj slucaj ne znam. Sta je tacno bilo?

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova

Brate KAWA unprijed zahvaljujem na zelji da pomognes , ali tu pomoci nema.Sta je bilo-Bilo je.Motocikl mi je bio parkiran visocije desno iza prve drvene ograde, sreca na zemlji van sljunka, a gdje sam ga ostavio po dolasku iz grada oko 21h.Sa moje desne strane su bila parkirana dva motora, mislim Castomi.Lijeva strana od motora je bila slobodna.Oko 01h sam opet posao u grad po neku klopu i zatekao motor na pomocnoj nogari ,ali sa savijenom ruckom prednje kocnice. kada sam obisao motor vidio sam da mi je razbijen i lijevi usmjerivac vazduha na hladnjak morora i reg tablica iskrivljena.Znaci neko sa lijeve strane je svojim motorom je udario u moj i oborio ga na desnu stranu, a onda uredno ponoivo digao i otisao.Inace u pitanju je Z 750 tamno plave boje sa bosanskim tablama.

• Svrati ponekad, 139 postova

Šta reći?! Kažem ja, nije dovoljno nositi pantalone, da bi neko bio muškarac...nek si ti živ i zdrav a pi..ica od ljudi ima uvek...

Elem, bilo je lepo, nego mene zanima KO je pravio zatvaranje sezone, ko je domaćin? Pošto Brothersi nisu.

Dačo ja bila i videla ''bosanski lobi''al tebe nigde...ili sam obnevidela:).

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Šta reći?! Kažem ja, nije dovoljno nositi pantalone, da bi neko bio muškarac...nek si ti živ i zdrav a pi..ica od ljudi ima uvek...

Elem, bilo je lepo, nego mene zanima KO je pravio zatvaranje sezone, ko je domaćin? Pošto Brothersi nisu.

Dačo ja bila i videla ''bosanski lobi''al tebe nigde...ili sam obnevidela:).

"bosanski lobi" ?  pu,pu...daleko bilo

Svašta Sergio, ja sam samo rekla da moram posebno da se pozdravim sa mojim prijateljima iz Bosne koje vidim dva puta godišnje pa sam se malo našalila s onim ''bosanski lobi'' jer ih ima više pa pozdravljanje malo duže traje ;D.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Mnoogoo dobra muzika, više nego mnoogo dobra atmosfera, mnoooogo bolje nego na žurci u RU. Mnooogo dragih mi i poznatih ljudi, mnooogo simpatična domaćica na kapiji. Mnooogo stvari bi se moglo naučiti da se širi dalje. Mnooogo prava moto-žurka! Bravo!

P.S. a tek sam sad ljuta kad sam saznala kome su tada srušili motor (mom drugu Branku koje se ovde krije pod pravim imenom 8)). E pa tome što je to uradio, želim da ostane bez kapi goriva u nekoj vukojebini, gde grmi i seva. Eto!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja